Bodi bejba/tip Študentarije

Študentarija v sodelovanju s Kolosejem za vas pripravlja mesečno nagradno igro v kateri lahko dobite dve kino vstopnici. Prepustite se našim fotografom in pridno glasujte!

Prepustite se objektivu naših fotografov in se podajte v bitko za privlačno nagrado, ki jo podarjata Kolosej in Študentarija. Fotografi Študentarije vas bodo ujeli na ulici, ob pitju kave, na vaših faksih ali pa na zabavi. Podarite svoj nasmeh in lahko ste dobitnik ali dobitnica dveh kino vstopnic. 

Glasovanje poteka od dne, ko so slike objavljene za tekoči mesec do zadnjega dne v mesecu, glasuje pa lahko vsak registriran uporabnik Študentarije. V primeru enake končne ocene, zmaga tisti, ki je prejel več boljših ocen. Nagradi bosta nagrajenca prevzela na srečanju Študentarije, ki bo objavljeno na portalu, oziroma najkasneje v roku enega meseca od objave rezultatov.

Za več informacij lahko pišete na bejbatip@studentarija.net.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.