Black Friday / Črni petek 2017 – seznam trgovin s popusti

Zagotovo ste tudi sami že slišali za Black Friday oz. Črni petek, dan ko trgovci na spletu objavijo nore akcije, kupci pa jih mrzlično iščejo.

Črni petek oz. Black Friday je dan, ki sledi zahvalnemu dnevu (Thanksgiving Day), ta pa je četrti četrtek v novembru, kar pomeni da se bo Black Friday letos odvijal 24.11.2017. Black Friday (črni petek) je prav tako dan, ko se v ZDA začnejo božično-novoletne razprodaje.

Trgovci v Ameriki na Black Friday pogosto objavijo akcije, ki segajo tudi do 70-90% popusta, kot pa je to v navadi jim zadnja leta poskušajo slediti tudi slovenski trgovci, ki so že objavili svojo ponudbo za Črni petek ter izdelkom še dodatno znižali cene.

Ker kupci pred črnim petkom porabimo kar nekaj časa za iskanje ugodnih ponudb, smo za vas izbrali nekaj slovenskih trgovcev in nekaj najboljših »Črnih akcij«, ki so že razkrite, tako, da jih lahko izkoristite že sedaj.

Seznam Black Friday 2017 trgovin:

 • Citypark Ljubljana bo v petek odprt do polnoči, trgovine pa bodo ponujale do 30% popusta.
 • Vrhunska RX Cosmetics na svoji slovenski spletni strani ponuja 60% popusta za naročilo dveh svetovno znanih krem proti gubam (kliknite tukaj)
 • Telekom Slovenije je napovedal popuste do 60%, podrobnosti pa razkrije na svoji spletni strani.
 • Tudi ljubitelji knjig smo prišli na svoje – ena svetovno najbolj znanih strani, ki dostavlja knjige tudi v slovenijo, Book Depository, je tudi že objavila širok seznam knjig s popustom za Črni petek! Ne pozabite, knjiga je lahko tudi izjemno lepo darilo za Božič. (kliknite tukaj)
 • Španska profesionalna kozmetika PostQuam je objavila akcijo 1+1 GRATIS, kjer boste za naročilo ene vrhunske kreme PostQuam, drugo prejeli brezplačno. Na spletni strani spodaj kliknite na »Priporočeno izbiro« in pokazala se vam bo akcija 1+1 GRATIS (kliknite tukaj)
 • Spletna trgovina BellyStop ponuja 45% popust in brezplačno poštnino za naročilo naravnih krem proti trebušni maščobi na njihovi spletni strani (kliknite tukaj)
 • Leone bo ponudil 30% popusta na vse njihove sladolede v poslovalnicah v Ajdovščini, Novi Gorici in Mariboru.
 • Ena najbolj znanih platform za rezervacijo apartmajev po svetu, AirBnb, bo vsem novo pridruženim članom (dovolj je le registracija brez kakršnihkoli obveznosti) podarila 30 € za njihovo prvo rezervacijo, ki jo lahko izkoristite v 12 mesecih! Za pridobitev bonusa kliknite tukaj in opravite registracijo preko Facebooka ali emaila.
 • Tisti, ki jih mučijo glavoboli, bodo deležni do 35% popusta za obliže proti glavobolu na spletni strani GriffoniaPatches (kliknite tukaj)
 • Za vse tiste, ki se bojite, da se boste decembra tradicionalno zredili, je na voljo do 50% popusta, brezplačen e-priročnik in brezplačna dostava pri naročilu čaja za hujšanje SlimAll. Zakaj ne bi ob pitju čaja v zimskih dneh tudi shujšali na povsem naraven in enostaven način? (kliknite tukaj)
 • Jysk je napovedal sodelovanje pri črnem petku od 23.11. – 26.11. in vabi v svoje poslovalnice.
 • Ženske bodo navdušene – popularni gel proti celulitu CelluHit je na voljo s 40% popustom in brezplačno poštnino pri nakupu dveh gelov na njihovi spletni strani. (kliknite tukaj)
 • Tudi Supernova Ljubljana je napovedala popuste do 30% v petek med 9. in 22. uro.
 • Kozmetika Grey Away proti sivim lasem ponuja svoje revolucionarne spreje proti sivim lasem, ki obnavljajo vašo prvotno barvo las, s popusti do 40% in brezplačno poštnino. (kliknite tukaj)
 • Misaron bo med vikendom ponudil posebne popuste za delovno in ročno orodje. (kliknite tukaj)
 • Kozmetika Herbal Skin Doctor bo na slovenski spletni strani dosegljiva s popusti do 30% in brezplačno poštnino, ponudili pa so odlično kremo proti Krčnim žilam in kapilaram Vein Vanish. Naredite nekaj za svoje boleče noge, saj boste decembra veliko na nogah. (kliknite tukaj)
 • NEOSERV.si, ponudnik domen in spletnega gostovanja, je znižal ceno za registracijo .SI domene. Do 27.11. jo lahko registrirate za nizkih 5,99 €. (kliknite tukaj)
 • Cineplexx bo vsem, ki bodo svoje dobroimetje na CBC kartici napolnili z vsaj 35€, podaril brezplačno kino vstopnico.
 • Europark Maribor je napovedal popuste do 30% v njihovih 120-ih trgovinah.

Črni petek

Upamo, da vam bo zgornji seznam pomagal pri lažjem nakupovanju med letošnjim Črnim petkom in boste vsi našli kaj ugodnega zase in za svoje bližnje. Ne glede na to, da gre za pravi potrošniški festival, je vseeno dober občutek, ko lahko med nakupi tudi nekaj prihranimo ali v določenih primerih celo dobimo brezplačno, kajne?

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.