Bilo je tekmovalno, mokro in zabavno

Študentski svet Univerze v Mariboru je v petek, 27. junija 2014, izvedel tradicionalno »Študentsko tekmovanje v raftih«, ki se ga je udeležilo veliko število ekip.

Na zabavni prireditvi, ki je potekala v sklopu Festivala Lent, nismo samo veslali, ampak smo se družili, spoznavali in izmenjavali študentske izkušnje.

Na Študentsko tekmovanje v raftih se je v zelo kratkem času prijavilo veliko število ekip, vendar smo udeležbo lahko omogočili 24 ekipam, tako da za prihodnje leto vsem sporočamo, da naj zares pohitijo s prijavo, če ne želijo zamuditi tega dogodka.
Tekmovanje v raftih pripravljamo v času, ko si študentje oddahnejo od predavanj ter si naberejo pozitivno energijo za izpite, ki so pred vrati. Niso prišli samo tisti, ki so tekmovali, ampak tudi navijači, ki so spodbujali svojo ekipo.
Prve tri ekipe, ki so najbolj spretno veslale in s pomočjo dobrih napotkov krmarja prišle do zmage, so:
1. mesto: Prometniki (FG)
2. mesto: Dravski tjulni (FG)
3. mesto: Dream Team (FG)
Podelili smo tudi priznanje za posebne dosežke. Prejeli so ga Veslaški guruji iz Ekonomsko-poslovne fakultete UM, ki so nas presenetili s predbožičnim sejmom. Dotaknilo se nas je tudi svetovno prvenstvo v nogometu, saj so nas v obliki študentske veslaške ekipe iz Fakultete za organizacijske vede UM obiskali nogometaši najrazličnejših svetovnih držav.
Po tekmovanju se je zabava nadaljevala še v Latino klubu Fuego.

Študentski svet Univerze v Mariboru je tako za študente pripravil še en nepozaben dan, ki jim bo predstavljal prijeten spomin na študentska leta! Vsi skupaj se že veselimo naslednjega poletja, ki ga bomo zagotovo pričeli s tekmovanjem v raftih!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.