Bilo je krvavo

premagali smo Zlobca

Pogumni vitez v črnem oklepu in uhojenih čevljih yax, je danes zjutraj s sekiro in mečem v roki korakal proti areni na Šlajmajerjevi 6 v Ljubljani. Sprejel je namreč nadvse plemenito odločitev, da se odzove na obupane klice na pomoč ljudi, ki trepetajo za svoje življenje. Dvorne dame te bodo obletavale in trubadurji pesnili v tvojo čast, o yax.

Na kraj spopada je namenoma prišel nekoliko prej, da si ogleda prizorišče in zasede strateško pomembno mesto, kjer je na videz nezainteresiran počakal svojega oprodo sunshine. Oprodi se ni prav nič mudilo, zato je na dogovorjeni kraj pridrobila ob dogovorjeni uri, v culi pa nosila vse potrebne stvari, ki bi jih pogumni vitez yax morebiti potreboval.

Skupaj sta se registrirala na turnir, na katerem sta imela namen premagat zlobnega viteza sosednje dežele Iglo in njegovega oprodo Plasično vrečko za kri. Pogumni vitez yax je dal zapisati svoje ime, ravno tako ime svojega plemenitega očeta. Za oprodo se niso dosti menili. Po opravljenih testih za prisotnost nedovoljenih substanc v krvi in navzkrižnem zasliševanju, kjer so zasliševalci hoteli odkriti njuno briljantno taktiko in nedovoljene pripomočke, jima je vodja turnirja odobril udeležbo in boj z zlobnim, črnim vitezom Iglo in njegovim oprodo Plastično vrečko za kri. Za hip sta še postala pred vhodom v areno, nakar je napovedovalec napovedal njun boj.

Vzravnano sta stopila in pozdravilo ju je huronski vpitje zbrane množice. Boj je potekal na videz umirjeno, le poznavalci so lahko videli vso prikrito srditost borbe. V nekaj minutah sta pogumni vitez yax in oproda sunshine premagala zlobca Iglo in njegovega oprodo Plastično vrečko za kri in se kakšne pol kile lažja zmagoslavno poslovila od navdušeno očarane množice v areni ter zavila v bližnjo krčmo na pečenega merjasca in vrč rujnega.

Zlobec Igla in oproda Plastična vrečka za kri si še nekaj mesecev ne bosta opomogla od zadanih ran. Takrat pa je pogumni vitez yax obljubil, da se z oprodo sunshine ponovno spustita v boj.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.