Bi šel na španski roadtrip?

Klub InBox pomaga še neuveljavljenim dj-jem, ti pa greš lahko na prvomajske počitnice po Španiji.

Si že bil v Španiji? Ja? Ne? Kakorkoli že … Če nisi bil v Španiji z nami, potem – nisi bil v Španiji. In pika. Ponujamo ti izjemno priložnost za road trip, kakršnega ne boš doživel nikjer drugje. Imamo kombi, imamo šoferja, imamo didžeja in imamo kamermana ter plačane stroške potovanja. Potrebujemo le še pet divjih žurerjev in žurerk, ki si bodo upali z nami med prvomajskimi počitnicami pobegniti na drug konec Evrope in namočiti rit v špansko morje. Ne obljubimo ti, da bodo to tvoje najboljše počitnice doslej, bo pa to definitivno izkušnja, ki ti jo bodo zavidali vsi prijatelji in te bo zaznamovala za celo življenje. In da ne bi slučajno kdo spregledal, kaj si počel med počitnicami, bomo to noro dogodivščino tudi posneli.

Podrobnosti o tej nepozabni žurerski akciji poišči na www.inbox-club.si.

NAGRADNI SKLAD
1-5. nagrada: road trip s kombijem v Španijo in nazaj za dva fanta, dve punci in še enega izbranca, z lastnim kamermanom in didžejem, v organizaciji InBoxa in naj potovalne agencije za mlade Collegium Mondial Travel v terminu med 25. aprilom in 2. majem 2009;
6. nagrada: brezplačni 30-urni tečaj vožnje z vozilom znamke BMW v avtošoli Volan;
7. nagrada: VIP vstopnica za dve osebi za festival FM Disconautica 2009.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.