Bi plesali oro?

Center Evropa vas tudi tokrat vabi na zanimivo srečanje in spoznavanje kulture države, ki leži v naši neposredni bližini, v preteklosti pa nas je povezala več kot le samo bližina.

Vam imena plesov na tripati, maškata ali pajduška povedo, s katero državo se boste lahko družili tokrat? Ne? Pomaga namig, da se plešejo ob veselih dogodkih, kot so poroke, krst otrok ali vrnitev fantov s služenja vojaškega roka, da se plešejo v skupini, pogosto tudi v krogu? Blizu? Da ima država na zastavi žareče sonce na rdeči podlagi pa vam verjetno že izda preveč.

V četrtek, 26. junija, ob 18. uri bodo v Centru Evropa na Dalmatinovi 4 v Ljubljani skupaj z obiskovalci namreč zaplesali makedonsko kolo, imenovano oro.

Za pravi ritem in natančne korake bodo poskrbeli člani Makedonskega kulturnega društva Ciril in Metod iz Kranja, dogodek v okviru Družabne Evrope pa je skupen trud Centra Evropa, Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji in Urada vlade za komuniciranje. Za dodaten užitek pa bo poskrbela pripravljena makedonska hrana.

Prijave mest
Število mest na delavnici je omejeno, zato vas prosijo, da se prijavite samo resni kandidati. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest, svojo prisotnost pa lahko potrdite na telefonski številki (01) 438 22 70 ali preko e-naslova info@center-evropa.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.