BEST Tekmovanje inženirjev – MacGyver 2.0

Si pripravljen na novo dozo inženirskega adrenalina? To pomlad prihaja “BEST Tekmovanje inženirjev – MacGyver 2.0″!
Rezerviraj si 24. in 25. marec!

Tekmovanje bo izziv tehničnih, praktičnih in predstavitvenih sposobnosti, delovanja skupine, iznajdljivosti, kreativnosti, znanja, domišljije ter zabave. Tokratni dogodek bo v sklopu sistema BEST-ovih inženirskih tekmovanj, ki potekajo na lokalnem, nacionalnem, regionalnem in vse-evropskem nivoju.
Izdelava v skupini (team design) in Študija primera (case study)

Prvi dan bo potekala "Izdelava v skupini (team design)", kjer bodo tekmovalci v skupini z danimi materiali in omejenim časom sestavili napravo ter jo na koncu preizkusili. Naslednji dan bo "Študija primera (case study)", ki obsega teoretično rešitev organizacijskega ali tehničnega problema podjetja, ob zaključku pa bodo ekipe predstavile svojo rešitev.

Zmagovalci

Najboljši v obeh kategorijah odidejo aprila na Centralno evropsko tekmovanje v Brno na Češkem. Podeljene pa bodo tudi praktične nagrade. Zaključno evropsko tekmovanje bo letos v Cluj-Napoci v Romuniji, kjer se bodo srečale zmagovalne skupine regijskih tekmovanj.

Dogajanje

Poleg predstavitev podjetij se bodo obiskovalci lahko poigrali z miselnimi in družabnimi igrami, tisti najbolj zagreti se nam pa lahko pridružijo zadnji dan na zaključnem žuru.

Spletna stran

Za več informacij vas vabimo, da obiščite spletno domovanje: http://www.macgyver.si/

PRIJAVI SE ZDAJ!

«Things go better with MacGyver 2.0.»Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.