BEST-ovi dnevi tehnike in naravoslovja

Ljubljanska veja BEST-a (Board of European Students of Technology), društva, ki združuje študente tehničnih in naravoslovnih ved, med 3. in 5. aprilom pripravlja dogodek BEST dnevi tehnike in naravoslovja (BDTN), na katerem bodo potekale delavnice, okrogle mize in inženirsko tekmovanje.

Poleg nabiranja novih znanj pa se bodo lahko srečali tudi s predstavniki različnih podjetij (National Instruments, Revoz, TVP…).
V torek, 3. marca, bodo na vrsti okrogla miza o matičnih celicah, delavnica programa LabView pod okriljem National Instruments ter delavnica programa LaTex, na kateri bodo študentje spoznali program, ki omogoča preprosto in pregledno pisanje seminarskih, diplomskih in magistrskih nalog.

Naslednji dan bomo obiskali podjetje Revoz, odvijale pa se bodo še delavnice o studijski fotografiji, googlovih tehnologijah in astronomiji. BDTN se bo sklenil v četrtek, ko bo potekalo inženirsko tekmovanje pod okriljem podjetja TVP, ta dan pa bo zopet potekala tudi delavnica o studijski fotografiji. Več o programu si lahko preberete na spletni strani bestljubljana.si.

BDTN je tradicionalen dogodek, ki ga že šesto leto pripravlja ljubljanski BEST. Glavni namen dogodka je ponuditi študentom dodatna znanja in razširjati obzorja, obenem pa omogočiti večjo zaposljivost.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.