Ben v SubSubu

V začetku junija smo se odpravili na dolgo pričakovan žur v SubSuba nevedoči kaj pričakovati, kajti glavni disc jockey za gramofoni je bil Boom Monk Ben.

DJ Boom Monk Ben spada med tiste, ki jih je praktično nemogoče uvrstiti v določen žanr, saj se v njegovih setih mešajo zvoki hip-hopa, reggae oots glasbe, funka, drum&bassa in še bi lahko našteval.

Po začetnem pozibavanju s slovenskimi DJ-ji je kmalu za gramofone poprijel Ben. Ni trajalo dolgo in že se je polno plesičše treslo zaradi vibracij plesa lačnih nog. ®e dolgo nisem videl tako dobrega vzdušja v klubu. Pa čeprav sam nisem ljubitelj njegove muzike moram priznati da sem res užival in to lahko trdim tudi za vse ljudi okoli sebe.

Za vse, ki ste zamudili mashup poslastico v ljubljanskem Subu pa imam dobro novico, Boom Monk Ben se namreč vrača na kraj zločina, klub SubSub bo ponovno obiskal 9. avgusta! Obisk vam iskreno priporočam.

Piše: Jure P.
Foto: Sub Sub/L.M.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.