Barbie vredna več kot 4400 evrov

Na dražbi največje zbirke barbik na svetu, ki jo je v Londonu pripravila avkcijska hiša Christies, so enega prvih primerkov priljubljene Barbie prodali za 3000 britanskih funtov (4483 evrov). Gre za rjavolaso barbiko iz leta 1959 s konjskim repom, oblečeno v kopalke z zebrastim vzorcem, z velikimi okroglimi uhani in očali z belimi okvirji.

Na dražbi največje zbirke barbik na svetu, ki jo je v Londonu pripravila avkcijska hiša Christies, so enega prvih primerkov priljubljene Barbie prodali za 3000 britanskih funtov (4483 evrov).

Gre za rjavolaso barbiko iz leta 1959 s konjskim repom, oblečeno v kopalke z zebrastim vzorcem, z velikimi okroglimi uhani in očali z belimi okvirji. Barbiko je kupila Nizozemka Ietje Raebel na sejmu igrač v New Yorku. V življenju je zbrala 4000 lutk in je s hčerko želela ustanoviti muzej barbik, a ji ni uspelo. Zbirateljica je umrla leta 2002, njene barbike pa bodo na dražbi prodali posamično. Za celotno kolekcijo bodo predvidoma iztržili okoli 100.000 britanskih funtov (190.000 ameriških dolarjev). (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.