Barbie vredna več kot 4400 evrov

Na dražbi največje zbirke barbik na svetu, ki jo je v Londonu pripravila avkcijska hiša Christies, so enega prvih primerkov priljubljene Barbie prodali za 3000 britanskih funtov (4483 evrov). Gre za rjavolaso barbiko iz leta 1959 s konjskim repom, oblečeno v kopalke z zebrastim vzorcem, z velikimi okroglimi uhani in očali z belimi okvirji.

Na dražbi največje zbirke barbik na svetu, ki jo je v Londonu pripravila avkcijska hiša Christies, so enega prvih primerkov priljubljene Barbie prodali za 3000 britanskih funtov (4483 evrov).

Gre za rjavolaso barbiko iz leta 1959 s konjskim repom, oblečeno v kopalke z zebrastim vzorcem, z velikimi okroglimi uhani in očali z belimi okvirji. Barbiko je kupila Nizozemka Ietje Raebel na sejmu igrač v New Yorku. V življenju je zbrala 4000 lutk in je s hčerko želela ustanoviti muzej barbik, a ji ni uspelo. Zbirateljica je umrla leta 2002, njene barbike pa bodo na dražbi prodali posamično. Za celotno kolekcijo bodo predvidoma iztržili okoli 100.000 britanskih funtov (190.000 ameriških dolarjev). (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.