Armin van Buuren – Nagradna igra

Odgovori na nagradno vprašanje in mogoče ravno ti osvojiš vstopnico za Armin van Buurena, ki bo 23.10. kraljeval v Hali Tivoli!

Kdo bo srečnež, ki si bo lahko nastop trenutno najpopularnejšega DJ-a na svetu ogledal popolnoma brezplačno? Pravilen odgovor – eden od tistih, ki bo pravilno odgovoril na naše nagradno vprašanje!
 
Na email nagradna@studentarija.net pošlji sporočilo z naslovom "Armin van Buuren", pripiši svoje kontaktne podatke in odgovor na nagradno vprašanje ter se poteguj za brezplačno vstopnico za ta spektakl! Svoj odgovor lahko pošlješ do 18.10.2009, nagrajenec pa bo o nagradi in njenem prevzemu obveščen po emailu.
 
Nagradno vprašanje se glasi: Na katerem naslovu se nahaja popularna turistična agencija Supra travel?
 
Namig: Odgovor najdete na naslovu http://www.supratravel.si/
 
Po dogodku pa obišči Infosceno in preveri ali je tudi tebe v objektiv ujel naš fotograf, ki bo na dogodku posnel ekskluzivno fotogalerijo!
 
 
V ljubljanski Hali Tivoli 23. oktobra lahko pričakujemo kar DVA spektakla. Največji DJ na svetu, Armin van Buuren bo nastopil sredi najbolj moderne vizualne konstrukcije ta hip – v BOOMBOXU!

Boombox sicer mnogi povezujejo s starim kasetnikom, vendar je čas za nove asociacije. Tokrat gre za unikaten arhitekturni in vizualni glasbeni koncept dogodka. Prihaja Armin van Buuren, postavlja pa se tudi 16 m široka, 8 in pol metrov visoka in 6 metrov globoka odrska konstrukcija!

Nastope, ki vključujejo boombox lahko s preprostimi besedami opišemo kot velikanske zaslone v obliki kocke iz katerih prihajajo vizualni efekti, ki postanejo vidna projekcija glasbe. Na njeni sredini, visoko nad tlemi, pa za svojo mešalno mizo kraljuje Armin van Buuren.

 

 
Boombox je iznajdba za katero stoji sposoben pariški oblikovalski kolektiv, ki ga sestavljajo pionirji strukturne projekcije. Čeprav je konstrukcija zelo velika, za njeno izgradnjo potrebujejo le nekaj ur. Osnovni element je gradbeni oder, ki ga dobijo v vsaki državi, material za projekcije in dva ogromna video projektorja. Do sedaj so tovrstno obliko odra na svojih nastopih uporabili že skoraj vsi svetovno znani DJ-ji kot so Armin Van Buuren, Tiësto, Ferry Corsten … Rezultat? Bogata izkušnja, o kateri obiskovalci govorijo še dolgo po dogodku!

Spektakel v dvorani Tivoli bo tako deležen novodobnega arhitekturnega podviga, multimedije in vizualnih efektov, ki bodo v najboljših ritmih združeni z nastopajočimi DJ-i. Ideja boomboxa je predvsem izkušnja, saj obiskovalci preko interaktivnih tekstov in vizualov bolje komunicirajo z DJ-jem. Zgodilo se bo torej nekaj, kar bi bilo greh zamuditi. 

 
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.