App Challenge – od ideje do aplikacije, priložnost za kreativne

Imate izvirno idejo in dovolj podjetniškega duha za razvoj uporabnih produktov? Vas ni strah stopiti v neznano in poskusiti? Imate radi skupinsko delo?

  • Imaš izvirno idejo, ki jo želiš preliti v inovativno aplikacijo?
  • Imaš dovolj podjetniškega duha in vztrajnosti za razvoj uporabnih produktov?
  • Te ni strah stopiti v neznano in poskusiti?
  • Ti delo v skupini ni tuje, imaš dobre delovne navade, ob tem pa še odprto glavo in smisel za kritično razmišljanje?
  • Se znajdeš, ko je treba delati pod pritiskom?
  • Si željan/na znanja in bi se želel/a učiti projektnega razmišljanja in tehnike razvoja mobilnih aplikacij s priznanimi mentorji s področja Windows Phone platform?
  • Bi želel/a dva tedna znanje in izkušnje nabirati v svetovno znani družbi Huawei v Shenzhenu in Šanghaju po programu “Huawei Cultural Immersion”, ob tem pa osvojiti še vstopnice na letno Microsoft NT konferenco v Sloveniji?

Partnerji – družbi Huawei in Microsoft ter Društvo združena Evropa pod vodstvom evropskega poslanca Lojzeta Peterleta – predstavljajo projekt “Create the future/ Ustvari prihodnost”, v okviru katerega kreativnim in podjetnim Slovenkam in Slovencem ponujajo enkraten izziv: lastno izvirno idejo pod budnim očesom in vodstvom priznanih mentorjev spremeniti v uporabno aplikacijo.

Več o izzivu najdete tukaj: http://appchallenge.si/

Dodatne informacije o projektu najdete TUKAJ.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.