App Challenge – od ideje do aplikacije, priložnost za kreativne

Imate izvirno idejo in dovolj podjetniškega duha za razvoj uporabnih produktov? Vas ni strah stopiti v neznano in poskusiti? Imate radi skupinsko delo?

  • Imaš izvirno idejo, ki jo želiš preliti v inovativno aplikacijo?
  • Imaš dovolj podjetniškega duha in vztrajnosti za razvoj uporabnih produktov?
  • Te ni strah stopiti v neznano in poskusiti?
  • Ti delo v skupini ni tuje, imaš dobre delovne navade, ob tem pa še odprto glavo in smisel za kritično razmišljanje?
  • Se znajdeš, ko je treba delati pod pritiskom?
  • Si željan/na znanja in bi se želel/a učiti projektnega razmišljanja in tehnike razvoja mobilnih aplikacij s priznanimi mentorji s področja Windows Phone platform?
  • Bi želel/a dva tedna znanje in izkušnje nabirati v svetovno znani družbi Huawei v Shenzhenu in Šanghaju po programu “Huawei Cultural Immersion”, ob tem pa osvojiti še vstopnice na letno Microsoft NT konferenco v Sloveniji?

Partnerji – družbi Huawei in Microsoft ter Društvo združena Evropa pod vodstvom evropskega poslanca Lojzeta Peterleta – predstavljajo projekt “Create the future/ Ustvari prihodnost”, v okviru katerega kreativnim in podjetnim Slovenkam in Slovencem ponujajo enkraten izziv: lastno izvirno idejo pod budnim očesom in vodstvom priznanih mentorjev spremeniti v uporabno aplikacijo.

Več o izzivu najdete tukaj: http://appchallenge.si/

Dodatne informacije o projektu najdete TUKAJ.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.