Aplikacija Moja družina uporabna tudi za študentsko življenje

Verjetno se ti je že zgodilo, da je cimer kdaj preprosto pozabil, da je on na vrsti za pomivanje posode. Ali pa neskončno usklajevanje s sošolci, s katerimi delaš v timu, ko nikakor ne morete najti termina za izdelavo projekta za faks.

Z aplikacijo Moja družina si lahko s sošolci, cimri, prijatelji ali družino deliš seznam opravil, nakupov, skupni koledar ter celo dnevnik. Tako si olajšaš delo, ki ga sicer terjata organizacija srečanja cele skupine ali pa zgolj naročanje cimru, naj prinese nekaj iz trgovine. Pregleduješ lahko urnike drugih članov tvoje »družine« in v skupni koledar dodajaš dogodke oziroma aktivnosti. Na primer, da s sostanovalcem ali sostanovalko ne boš ostal brez ali s preveč mleka, enostavno vneseš mleko v nakupovalni seznam ali ga odkljukaš v aplikaciji, ko si ga kupil.

Aplikacijo si lahko brezplačno naložiš z Google Play (Android naprave) oz. z App Stora (iPhone/iPad).

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Tram 11

Podarjamo 2 vstopnici za nastop legendarnih Tram 11 v Cvetličarni. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenujeta člana zasedbe Tram 11?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.