Aplikacija Moja družina uporabna tudi za študentsko življenje

Verjetno se ti je že zgodilo, da je cimer kdaj preprosto pozabil, da je on na vrsti za pomivanje posode. Ali pa neskončno usklajevanje s sošolci, s katerimi delaš v timu, ko nikakor ne morete najti termina za izdelavo projekta za faks.

Z aplikacijo Moja družina si lahko s sošolci, cimri, prijatelji ali družino deliš seznam opravil, nakupov, skupni koledar ter celo dnevnik. Tako si olajšaš delo, ki ga sicer terjata organizacija srečanja cele skupine ali pa zgolj naročanje cimru, naj prinese nekaj iz trgovine. Pregleduješ lahko urnike drugih članov tvoje »družine« in v skupni koledar dodajaš dogodke oziroma aktivnosti. Na primer, da s sostanovalcem ali sostanovalko ne boš ostal brez ali s preveč mleka, enostavno vneseš mleko v nakupovalni seznam ali ga odkljukaš v aplikaciji, ko si ga kupil.

Aplikacijo si lahko brezplačno naložiš z Google Play (Android naprave) oz. z App Stora (iPhone/iPad).

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.