Aplikacija Moja družina uporabna tudi za študentsko življenje

Verjetno se ti je že zgodilo, da je cimer kdaj preprosto pozabil, da je on na vrsti za pomivanje posode. Ali pa neskončno usklajevanje s sošolci, s katerimi delaš v timu, ko nikakor ne morete najti termina za izdelavo projekta za faks.

Z aplikacijo Moja družina si lahko s sošolci, cimri, prijatelji ali družino deliš seznam opravil, nakupov, skupni koledar ter celo dnevnik. Tako si olajšaš delo, ki ga sicer terjata organizacija srečanja cele skupine ali pa zgolj naročanje cimru, naj prinese nekaj iz trgovine. Pregleduješ lahko urnike drugih članov tvoje »družine« in v skupni koledar dodajaš dogodke oziroma aktivnosti. Na primer, da s sostanovalcem ali sostanovalko ne boš ostal brez ali s preveč mleka, enostavno vneseš mleko v nakupovalni seznam ali ga odkljukaš v aplikaciji, ko si ga kupil.

Aplikacijo si lahko brezplačno naložiš z Google Play (Android naprave) oz. z App Stora (iPhone/iPad).

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.