Aplikacija Moja družina uporabna tudi za študentsko življenje

Verjetno se ti je že zgodilo, da je cimer kdaj preprosto pozabil, da je on na vrsti za pomivanje posode. Ali pa neskončno usklajevanje s sošolci, s katerimi delaš v timu, ko nikakor ne morete najti termina za izdelavo projekta za faks.

Z aplikacijo Moja družina si lahko s sošolci, cimri, prijatelji ali družino deliš seznam opravil, nakupov, skupni koledar ter celo dnevnik. Tako si olajšaš delo, ki ga sicer terjata organizacija srečanja cele skupine ali pa zgolj naročanje cimru, naj prinese nekaj iz trgovine. Pregleduješ lahko urnike drugih članov tvoje »družine« in v skupni koledar dodajaš dogodke oziroma aktivnosti. Na primer, da s sostanovalcem ali sostanovalko ne boš ostal brez ali s preveč mleka, enostavno vneseš mleko v nakupovalni seznam ali ga odkljukaš v aplikaciji, ko si ga kupil.

Aplikacijo si lahko brezplačno naložiš z Google Play (Android naprave) oz. z App Stora (iPhone/iPad).

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.