Anti – feminizem

Zgodovina, kakršno poznamo, je zgodovina, ki so jo pisali, živeli, gradili in družeč se v več ali manj smotrno, interesno povezanih "tropih", sokreirali "moški" ; ta zgodovina je polna vojn, sovraštva, izkazovanja, prikazovanja moči in nenehnega iskanja načinov , oblik, vrst supremacije, nadmoči nad poljubnim, slehernim "drugim".
Zgodovina "moških" je zgodovina "potepuških vagabundov", nemirnega duha in majave samopodobe, posledično nenehne racionalizacije nasilja, napajevalca "moških egov", kot nečesa "naravnega" ; nenehni boj mora poleg "zmagovalcev" dajati tudi "poražence" , njih opevanje "poguma", kot zaželjene "vrednote" – če nisi "zmagovalec", si vsaj "pogumen".
®enske, častilke in čuvajke "domačega ognjišča", "nadaljevalke človeštva" so, pa čeprav v zgodovini "moških" omenjane kvečjemu kot "občasne priležnice", bile tiste, ki so silnemu potepuštvu, razvratu, hedonizmu, raztrganosti "na vse konce", notoričnemu "brezdomstvu", dajale občasni smisel, v prevladujoči kaos vnašale red, smoter, temelje, bile njih "podporni stebri – morebiti utegnejo le gradbinci prepoznati pomen teh, kot nosilcev "človeštva".
Kar nemalokrat zmotno imenujemo "mačizem, šovinizem, antifeminizem", bi se v duha ljudi moralo preseliti kot primer modrosti "par exellence" – mar ni očitno, da "ženske" namesto nečesa, kar imenujemo za "filantropsko", "izenačevanje z moškimi", potrebujejo morda le "boljše" in, kar je najpomembneje, "svoje zgodovinopisce" ?!
In mar jim s težnjo po čimvečjem, čim pedantnejšem "izenačevanju" z vsem, kar determinira "moškega", "moško", z vsem, kar je že po defaultu večtisočletni "hommage odvisnosti od vsega, kar je žensko" pa čeprav do "spolne neprepoznavnosti", ne sporočamo, nadvse krivično, da so doslej bile "zmota" ?!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.