Ali študijska praksa v tujini izboljša zaposlitvene možnosti v Sloveniji?!

Vabimo vas, da se udeležite okrogle mize “Ali študijska praksa v tujini izboljša zaposlitvene možnosti v Sloveniji? (Pomen neformalnega pridobivanja izkušenj, znanj in spretnosti za boljšo zaposljivost).

Okroglo mizo pripravlja KC UL v sodelovanju z Javnim skladom Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije in CMEPIUS-om v okviru Študentske arene 23.10.2013, od 12.00 do 14.00 v konferenčni dvorani Gospodarskega razstavišča.

V času študija imate veliko možnosti in priložnosti za pridobivanje novih izkušenj, znanj in spretnosti, ki vam bodo ob prehodu na trg dela prinesle pomembno prednost, vsekakor pa bodo izboljšale vašo zaposljivost.

Na okrogli mizi vam bodo “skrbniki” sofinanciranih programov, v katere se lahko vključite v okviru študijske izmenjave, prakse, udeležbe na poletnih šolah v tujini ipd., opozorili, na kaj morate biti pozorni, ko načrtujete pot v tujino, kako učinkovito iskati in poiskati najprimernejše mesto v tujini, kako svoje pridobljene izkušnje, znanja in spretnosti prepoznati in kako jih kasneje primerno predstaviti potencialnim delodajalcem.

Na okrogli mizi bodo sodelovali tudi (bivši) študenti in študentke, ki so bili vključeni v te programe. Iz prve roke boste lahko spoznali njihove dobre in slabe izkušnje ter nasvete.

Imeli boste tudi možnost prisluhniti delodajalcem, ki so vzpostavili poslovno razmerje s takimi (bivšimi) študenti. Delodajalci bodo odgovorili  na vprašanje, zakaj  prepoznavajo izkušnjo iskalcev prve zaposlitve, pridobljene v tujini v času študija kot prednost, v čem se razlikujejo od svojih kolegov, ki te izkušnje nimajo.

Zaradi boljše organizacije vas prosimo, da se na okroglo mizo prijavite TUKAJ

VirKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.