Akcija ugodnih računalnikov

Če se odločate za nakup računalnika, je sedaj najboljši čas. Mixi Foto vam je pripravil 10 računalnikov po izjemnih cenah, poleg tega pa zraven dobite še darilce. (oglasno sporočilo)

Če se odločate za nakup računalnika, je sedaj najboljši čas. Mixi Foto vam je pripravil 10 računalnikov po izjemnih cenah, poleg tega pa še darilce. (oglasno sporočilo)

V dneh od 7. do 17. marca lahko v naših trgovinah in preko naše spletne strani kupite HP računalnike tako za domačo kot tudi za naprednejšo poslovno uporabo po izredno ugodnih cenah. Cene za izbrane modele prenosnikov, računalnikov in ostale HP opreme najdete tukaj.

V slogu desetke so vam pripravili 10 računalnikov HP po izjemnih cenah, vsak kupec pa prejme še darilo – 1GB USB ključek.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.