Akademya odpira svoja vrata generaciji Y

Zavod Ypsilon po letu uspešnega delovanja pripravlja še več zanimivih dejavnosti, prva v vrsti pa je otvoritev AkademYe. Zavod Ypsilon združuje več kot 120 mladih v starosti od 20 do 30 let, ki so najbolj talentirani in proaktivni predstavniki generacije Y, dejavni na različnih področjih – gospodarstvo, kultura, akademska sfera, umetnost in politika.

Ypsilon vsak mesec organizira dogodek z vplivnimi in vodilnimi osebami v Sloveniji, na vsakem srečanju se obravnava določena aktualna družbena tematika (uspeh, prihodnost formalnega izobraževanja, družbena odgovornost itn.). Svojim članom omogoča tudi neposreden dostop do gostov na dogodkih in stremi k temu, da članom zagotavlja visoko dodano vrednost – v medsebojnem povezovanju aktivnih in ambicioznih posameznikov, medgeneracijskem povezovanju in osveščanju o aktualnih družbenih tematikah, vsi dogodki pa so tudi družbeno zabavni in kulturno obarvani.

Če vas zanima, kako tudi vi lahko postanete član Y, si lahko ogledate spletno stran http://ypsilon.si ali nas kontaktirajte na: info@ypsilon.si.

Na posebnem dogodku, na katerem bo Zavod Ypsilon 27. oktobra 2010 z zanimivimi gosti praznoval obletnico ustanovitve, bo otvoritev doživela tudi AkademYa. Izobraževanja, ki bodo potekala v okviru AkademYe, bodo prispevala k osebnostnemu in poklicnemu razvoju predstavnikov generacije Y, da bodo lahko na svoji poti preoblikovanja sveta bolj uspešni in kompetentni. S pomočjo medgeneracijskega sodelovanja želi AkademYa generacijo Y opremiti z znanji, potrebnimi za uspešno življenjsko pot, zato bodo mladim predavali vrhunski strokovnjaki s področja obravnavanih tematik.

Sklop tem, katerih obravnava bo mlade opremila s celostnim paketom veščin za boljši nastop v poslovnem svetu, je tako namenjen članom in partnerjem Zavoda Ypsilon, vsem mladim in tistim, ki jih tematika zanima oz. imajo na danem področju pomanjkljivo znanje, ki ga želijo izpopolniti.

Poleg zanimivih in uporabnih tem, ki jih AkademYa pripravlja, pa bodo udeleženci na izobraževanju razširili svoja obzorja in poznanstva ter se imeli priložnost družiti tudi po izobraževanju.

Pod vodstvom vodilnih dveh vodilnih strokovnjakov z obravnavanega področja bodo izobraževanja bodo načeloma potekala vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 17. uri v Tehnološkem parku Ljubljana. Vsak predavatelj bo imel 30 minutno predavanje, čemur sledi 45 minutna delavnica, nato pa 30 minutna skupna diskusija, teme pa so sledeče:

TEMA IZOBRA®EVANJA      DATUM

®ivljenje v odraslem svetu            8.11.2010
Socialne kompetence                   6.12.2010
Prvi vtis, bonton in protokol         10.1.2011
Komunikacija – Retorika              14.2.2011
Svet korporativnega upravljanja    7.3.2011
Oglaševanje in mediji                  4.4.2011
Lobiranje                                  16.5.2011
Nevladni sektor in razvoj socialnega čuta    6.6.2011
Podjetništvo                                4.7.2011

Prvo izobraževanje AkademYe bo obravnavalo aktualno temo za vse mlade, ki se soočajo s prestopom iz lahkotne mladosti v svet odraslih skrbi in nosi naslov:

®ivljenje v odraslem svetu

Potekalo bo 8. novembra 2010 ob 17. uri v Tehnološkem parku Ljubljana.

Predavatelja bosta:
-    priznan strokovnjak s področja psihologije in razvoja osebnosti dr. Janek Musek
-    poslovna trenerka ter strokovnjakinja za osebnostni razvoj Ksenija Špiler Božič

Cena izobraževanja znaša 90€ +DDV (za člane Y 10€ + DDV).

Posebej za uporabnike portala Studentarija.net smo pripravili posebno AKCIJO:

Med vsemi prijavljenimi bomo izžrebali dva udeleženca, ki se bosta izobraževanja ®ivljenje v odraslem svetu udeležila BREZPLAČNO! Nagrajenca bosta o nagradi in njenem prevzemu obveščena po emailu.

 
Pohitite torej s prijavami na email nagradna@studentarija.net , kamor pošljete svoje kontaktne podatke.
Več informacij o Zavodu Ypsilon si lahko ogledate na spletni strani http://ypsilon.si, za vsa dodatna vprašanja pa so vam na voljo tudi preko elektronske pošte info@ypsilon.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.