AIESEC te vabi v Rusijo in Indijo

Imaš dovolj samo teoretičnega študija? Kaj praviš na prakso v tujini?

Študentska organizacija AIESEC ti to omogoča. Pojdi na prakso, ki ti bo pomagala pri tvojem študiju in dala praktična znanja za nadaljnje delo v življenju. Vsi vemo, kaj naši bodoči delodajalci iščejo – izkušnje! In praksa v tujini je odlična priložnost, kjer lahko združiš prijetno s koristnim – spoznaš novo deželo, kulturo, ljudi in hkrati pridobiš pomembne izkušnje, ki ti pomagajo pri kasnejšem iskanju zaposlitve!

Trenutno lahko izbiraš med praksami v Rusiji in Indiji na različnih področjih dela: kulturno razumevanje, ekologija, finance, podjetništvo, informacijske tehnologije, učenje jezika… Odločiti se moraš samo kaj te zanima.

Praksa traja od 6 do 8 tednov; za hrano in nastanitev je poskrbljeno.

Vse potrebne informacije boš lahko dobil/a na enem od informativnih sestankov, ki bodo:

- na Oddelku za etnologijo in kulturno antropologijo, nasproti gimnazije Vič: Zavetiška 5, v ponedeljek, 6.12.2010, na ob 18:00 v predavalnici P2;
- na Fakulteti za socialno delo, Topniška 31, v torek, 7.12.2010, ob 17:30, v predavalnici F5;
- na Ekonomski fakulteti, v četrtek 9.12.2010, v predavalnici 109, ob 18.00 in v torek, 14.12.2010, ob 18:00, v predavalnici 118.

Za podrobnosti in vprašanja piši na naslov: info.aiesec.lj@gmail.com
Naša spletna stran: http://www.aiesec.org/slovenia/ljubljana

Sprejmi izziv in se odpravi na nepozabno izkušnjo, ki ti zraven spoznavanja nove države, njene kulture, jezika in ljudi, prinese tudi pomembna znanja in spretnosti, ki jih lahko s pridom uporabiš pri iskanju zaposlitve in na splošno v življenju.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.