AIESEC Slovenija vabi na Youth to Business Forum

V soboto, 23. marca 2013 bo na ljubljanskem FRI-ju potekal že tretji Youth to Business Forum. Rdeča nit tokratnega dogodka bo iskanje priložnosti in izzivov za mlade in za podjetja v Sloveniji.

Youth to Business Forum je dogodek, ki povezuje mlade s poslovnim svetom in omogoča prenos znanja in idej. Enodnevna konferenca, organizirana s strani globalne organizacije AIESEC, udeležencem ponuja brezplačne delavnice vodene s strani podjetij, zasnovane na timskem delu in na praktičnih študijskih primerih. Skozi delavnice in okroglo mizo se mladi seznanijo z aktualnimi in realnimi situacijami v podjetjih, slednja pa vzpostavijo pristen stik z bodočo generacijo zaposlenih.

AIESEC Slovenija bo letos organiziral tretji tak dogodek pri nas. Potekal bo 23. marca v Ljubljani. V sodelovanju s podjetji Mercuri International, AT Kearney in drugimi bomo udeležencem ponudili vpogled v svet podjetniških izzivov. Udeležba na celodnevnem dogodku je brezplačna, zaradi omejitve prostora pa je nujna predhodna prijava.

Več informacij je na voljo na spletni strani: http://www.aiesec.si/forum/

Na dogodek se lahko prijavite preko obrazca, ki ga najdete tukaj.

Veselimo se vaše družbe!

Ekipa AIESEC in Youth to Business ForumaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.