AIESEC ponovno v akciji

Ponudba?
Še zmeraj neverjetna! Še zmeraj aktualna!

- 107 partnerskih držav za delovne prakse;
- 4 področja dela: R&D, tehnologija, izobraževanje, management;
- 1 nepozabna izkušnja;
- Nemerljivo število novih poznanstev, prijateljstev in mrež!

Kdo, Kdaj, kje? Kaj točno?
——————————————————————————————
Odgovor se skriva v kampanji I am an AIESECer, v okviru katere se predstavlja 107 držav sveta, s katerimi ima AIESEC sklenjena partnerstva.
Skozi zgodbe članov na izmenjavah želimo mladim pokazati, koliko možnosti in neverjetnih delovnih izkušenj organizacija ponuja tistim, ki jih zanimajo potovanja, druženja, spoznavanje novih ljudi in širjenje obzorij preko življenja v novih kulturah. Ob tem seveda ne gre pozabiti plačano delo in reference, ki jih na ta način lahko pridobiš za nadaljnje delo v prihodnosti.
Za prakso ni potrebno članstvo, te pa kljub temu čaka nekaj korakov na poti do plaže v Braziliji, zabave v Avstraliji ali piva na Poljskem. Prvi in preprost korak je udeležba informativnega sestanka, ki bo na sledeči lokaciji:

Lila dvorana, Ekonomska fakulteta, Ljubjana
19. 2. in 23. 2. 2009, 18.00

I am an AIESECer! Si tudi ti? Ali ne veš točno kaj to pomeni? Potem je ta video kot nalašč zate: http://www.shrani.si/?22/WC/1IOy33po/rekrutacija-2009.wmv

Sicer pa vedno na voljo in z aktualnimi dogajanji:
www.aiesec.org/slovenia/ljubljana

Dodaj svojemu študiju višji smisel! Izkoristi priložnost!
Postani AIESEC-ovec!

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.