AIESEC poletje: SUN-X

Turčija, Kambodža, Indija, Kitajska, Malezija… ali pa morda Brazilija? AIESEC te preko mednarodnih izmenjav vabi, da letos preživiš nepozabno poletje v eni izmed izjemnih držav sveta. Poletne prakse smo zapakirali pod ime SUN-X.

Zakaj ne bi letošnjega poletja izkoristil/a za nepozabno potovanje, spoznavanje novih kotičkov našega planeta in raznolikosti kultur ter za sklenitev prijateljstev z mladimi s celega sveta? AIESEC ti omogoča stik z lokalnimi in globalnimi podjetji ter organizacijami v kar 110 državah. Odločitev, kam se želiš odpraviti, je tvoja. Opravljaš lahko številne prakse in si tako širiš v današnjem svetu vse pomembnejšo socialno mrežo. Spoznavaš globalno drugačnost, medtem ko sodeluješ z ljudmi podobnih interesov. Zraven tega ti bo AIESEC praksa prinesla pomembno delovno izkušnjo, ki ti bo ob nekaj nepozabnih tednih polnih zabave in doživetij prinesla še pomembna znanja in spretnosti ter jo lahko s ponosom dodaš svojemu CV-ju.
Odpotuješ lahko zelo kmalu! AIESECerji v Sloveniji ti bomo pomagali pri urejanju vseh potrebnih dokumentov in pri organizaciji potovanja, v državi gostiteljici pa te bodo pričakali s širokimi nasmehi in odprtih rok ter poskrbeli za dobrodošlico in tvoje dobro počutje tekom prakse.
Sprejmi izziv in se odpravi nepozabni izkušnji naproti!
Status študenta za AIESEC prakse ni potreben!
Več informacij in prijavnico najdeš na tej spletni strani.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.