AIESEC Ljubljana te vabi na sladoled

AIESEC ima dovolj dolgočasne zime. Čas je za akcijo! Te dni v AIESEC-u poteka vpis novih članov hkrati pa se pripravljamo na mednarodni motivacijski seminar SIMS, ki je namenjen… tebi!

Še ne veš kdo smo? Zdaj je pravi čas, da spoznaš našo organizacijo! V prihajajočih dneh se bomo predstavili na večih fakultetah po Ljubljani. Na naših predstavitvah lahko izveš vse kar te zanima o AIESEC-u. Kdo smo, kaj počnemo, kako se lahko udeležiš praks v tujini in številnih konferenc ter spoznaš kaj pomeni biti AIESECer!
Predstavitve:   
- EKONOMSKA FAKULTETA: v torek 8. 3. in v četrtek 10. 3. ob 17.00 v predavalnici 008
- FILOZOFSKA FAKULTETA: sreda 9. 3. ob 19.00 v predavalnici 309/III
- FAKULTETA ZA DRU®BENE VEDE: torek 15. 3. ob 17.00 v predavalnici 15

Vsi udeleženci predstavitev bodo dobili zastonj sladoled! Člani AIESEC-a imamo radi izzive in pestro dogajanje okoli sebe. ®ivljenje je kot sladoled in mi želimo poskusiti vse okuse, ki jih prinaša. Le tako lahko izberemo najboljšega.

Pridi po svojo prvo kepico!

Še vedno poteka tudi nagradna igra, ki ti lahko prinese zastonj udeležbo na mednarodnem motivacijskem seminarju! Vse podrobnosti so na naši spletni strani: www.aiesec.org/slovenia/ljubljana.

Za vsa vprašanja smo ti na voljo na: info.aiesec.lj@gmail.comKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.