AIESEC Ljubljana te vabi na sladoled

AIESEC ima dovolj dolgočasne zime. Čas je za akcijo! Te dni v AIESEC-u poteka vpis novih članov hkrati pa se pripravljamo na mednarodni motivacijski seminar SIMS, ki je namenjen… tebi!

Še ne veš kdo smo? Zdaj je pravi čas, da spoznaš našo organizacijo! V prihajajočih dneh se bomo predstavili na večih fakultetah po Ljubljani. Na naših predstavitvah lahko izveš vse kar te zanima o AIESEC-u. Kdo smo, kaj počnemo, kako se lahko udeležiš praks v tujini in številnih konferenc ter spoznaš kaj pomeni biti AIESECer!
Predstavitve:   
- EKONOMSKA FAKULTETA: v torek 8. 3. in v četrtek 10. 3. ob 17.00 v predavalnici 008
- FILOZOFSKA FAKULTETA: sreda 9. 3. ob 19.00 v predavalnici 309/III
- FAKULTETA ZA DRU®BENE VEDE: torek 15. 3. ob 17.00 v predavalnici 15

Vsi udeleženci predstavitev bodo dobili zastonj sladoled! Člani AIESEC-a imamo radi izzive in pestro dogajanje okoli sebe. ®ivljenje je kot sladoled in mi želimo poskusiti vse okuse, ki jih prinaša. Le tako lahko izberemo najboljšega.

Pridi po svojo prvo kepico!

Še vedno poteka tudi nagradna igra, ki ti lahko prinese zastonj udeležbo na mednarodnem motivacijskem seminarju! Vse podrobnosti so na naši spletni strani: www.aiesec.org/slovenia/ljubljana.

Za vsa vprašanja smo ti na voljo na: info.aiesec.lj@gmail.comKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.