90. letnica Pravne fakultete

Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani letos praznuje 90. obletnico.

20.4. 2009 je minilo 90 let od ustanovitve Univerze v Ljubljani (skupaj z njo pa njene prve članice: Pravna fakulteta, Medicinska fakulteta, Filozofska fakulteta in Teološka fakulteta), 20.4.2010 pa bo minilo 90 let od prvega predavanja na Pravni fakulteti: Pravo in revolucija.

V tem letu se (in se še bodo) vrstijo dogodki ob počastitvi tega jubileja. K prazniku pa želijo prispevati tudi študentje, zato skupaj s Pravno fakulteto organizirajo Slavnostni ples ob 90. letnici.

Študentje so del fakultete (le predstavljajte si fakulteto brez študentov), zato bi se radi ob tem jubileju skupaj z njo veselili, hkrati pa se s plesom poklonili njej in njeni vlogi v akademskem razvoju Slovenije.

V ta namen se bodo 19.11.2009 vsi skupaj zbrali v Festivalni dvorani, kjer bodo ob kulturno-zabavnem programu proslavili to obletnico.

Kraj prireditve: FESTIVALNA DVORANA, 19.11.2009

Vsebina kulturno- zabavnega programa:

- Impro liga PF
- Stand up z Vidom Valičem
- Pushluschtae
- Slavnostni valček

Cena: 17 EUR (cena vključuje večerjo + presenečenje)

Prodaja vstopnic: 9.-13.11. v avli fakultete (število vstopnic je omejeno)

Se vidimo!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.