90. letnica Pravne fakultete

Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani letos praznuje 90. obletnico.

20.4. 2009 je minilo 90 let od ustanovitve Univerze v Ljubljani (skupaj z njo pa njene prve članice: Pravna fakulteta, Medicinska fakulteta, Filozofska fakulteta in Teološka fakulteta), 20.4.2010 pa bo minilo 90 let od prvega predavanja na Pravni fakulteti: Pravo in revolucija.

V tem letu se (in se še bodo) vrstijo dogodki ob počastitvi tega jubileja. K prazniku pa želijo prispevati tudi študentje, zato skupaj s Pravno fakulteto organizirajo Slavnostni ples ob 90. letnici.

Študentje so del fakultete (le predstavljajte si fakulteto brez študentov), zato bi se radi ob tem jubileju skupaj z njo veselili, hkrati pa se s plesom poklonili njej in njeni vlogi v akademskem razvoju Slovenije.

V ta namen se bodo 19.11.2009 vsi skupaj zbrali v Festivalni dvorani, kjer bodo ob kulturno-zabavnem programu proslavili to obletnico.

Kraj prireditve: FESTIVALNA DVORANA, 19.11.2009

Vsebina kulturno- zabavnega programa:

- Impro liga PF
- Stand up z Vidom Valičem
- Pushluschtae
- Slavnostni valček

Cena: 17 EUR (cena vključuje večerjo + presenečenje)

Prodaja vstopnic: 9.-13.11. v avli fakultete (število vstopnic je omejeno)

Se vidimo!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.