90. letnica Pravne fakultete

Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani letos praznuje 90. obletnico.

20.4. 2009 je minilo 90 let od ustanovitve Univerze v Ljubljani (skupaj z njo pa njene prve članice: Pravna fakulteta, Medicinska fakulteta, Filozofska fakulteta in Teološka fakulteta), 20.4.2010 pa bo minilo 90 let od prvega predavanja na Pravni fakulteti: Pravo in revolucija.

V tem letu se (in se še bodo) vrstijo dogodki ob počastitvi tega jubileja. K prazniku pa želijo prispevati tudi študentje, zato skupaj s Pravno fakulteto organizirajo Slavnostni ples ob 90. letnici.

Študentje so del fakultete (le predstavljajte si fakulteto brez študentov), zato bi se radi ob tem jubileju skupaj z njo veselili, hkrati pa se s plesom poklonili njej in njeni vlogi v akademskem razvoju Slovenije.

V ta namen se bodo 19.11.2009 vsi skupaj zbrali v Festivalni dvorani, kjer bodo ob kulturno-zabavnem programu proslavili to obletnico.

Kraj prireditve: FESTIVALNA DVORANA, 19.11.2009

Vsebina kulturno- zabavnega programa:

- Impro liga PF
- Stand up z Vidom Valičem
- Pushluschtae
- Slavnostni valček

Cena: 17 EUR (cena vključuje večerjo + presenečenje)

Prodaja vstopnic: 9.-13.11. v avli fakultete (število vstopnic je omejeno)

Se vidimo!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.