75.000 evrov skozi okno

Nemški voznik tovornjaka Marco Hilgert je v radijski igri postaje RTR1 z naslovom “Kaj bi vi storili za 100.000 evrov?” osvojil glavno nagrado, del nje pa je vrgel skozi okno.

Nemški voznik tovornjaka Marco Hilgert je v radijski igri postaje RTR1 z naslovom “Kaj bi vi storili za 100.000 evrov?” osvojil glavno nagrado, in sicer je zmagal z “najbolj noro idejo”, da bi v primeru njegove zmage 75.000 evrov deževalo nad nemško zvezno deželo Porenje-Falško. Ko pa je poskušal Hilgert svojo obljubo izpolniti, se mu je po robu postavilo mesto Mainz, ki mu ni dovolilo, da bi denar stresel skozi okna mestne hiše. Kot so pojasnili na mestni upravi, sistem prezračevanja v mestni hiši ne dovoljuje odpiranja oken. RTR1 zdaj išče drugo lokacijo, od koder bi lahko “padlo” 75.000 evrov. (STA/AFP)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.