75.000 evrov skozi okno

Nemški voznik tovornjaka Marco Hilgert je v radijski igri postaje RTR1 z naslovom “Kaj bi vi storili za 100.000 evrov?” osvojil glavno nagrado, del nje pa je vrgel skozi okno.

Nemški voznik tovornjaka Marco Hilgert je v radijski igri postaje RTR1 z naslovom “Kaj bi vi storili za 100.000 evrov?” osvojil glavno nagrado, in sicer je zmagal z “najbolj noro idejo”, da bi v primeru njegove zmage 75.000 evrov deževalo nad nemško zvezno deželo Porenje-Falško. Ko pa je poskušal Hilgert svojo obljubo izpolniti, se mu je po robu postavilo mesto Mainz, ki mu ni dovolilo, da bi denar stresel skozi okna mestne hiše. Kot so pojasnili na mestni upravi, sistem prezračevanja v mestni hiši ne dovoljuje odpiranja oken. RTR1 zdaj išče drugo lokacijo, od koder bi lahko “padlo” 75.000 evrov. (STA/AFP)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.