75.000 evrov skozi okno

Nemški voznik tovornjaka Marco Hilgert je v radijski igri postaje RTR1 z naslovom “Kaj bi vi storili za 100.000 evrov?” osvojil glavno nagrado, del nje pa je vrgel skozi okno.

Nemški voznik tovornjaka Marco Hilgert je v radijski igri postaje RTR1 z naslovom “Kaj bi vi storili za 100.000 evrov?” osvojil glavno nagrado, in sicer je zmagal z “najbolj noro idejo”, da bi v primeru njegove zmage 75.000 evrov deževalo nad nemško zvezno deželo Porenje-Falško. Ko pa je poskušal Hilgert svojo obljubo izpolniti, se mu je po robu postavilo mesto Mainz, ki mu ni dovolilo, da bi denar stresel skozi okna mestne hiše. Kot so pojasnili na mestni upravi, sistem prezračevanja v mestni hiši ne dovoljuje odpiranja oken. RTR1 zdaj išče drugo lokacijo, od koder bi lahko “padlo” 75.000 evrov. (STA/AFP)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.