75.000 evrov skozi okno

Nemški voznik tovornjaka Marco Hilgert je v radijski igri postaje RTR1 z naslovom “Kaj bi vi storili za 100.000 evrov?” osvojil glavno nagrado, del nje pa je vrgel skozi okno.

Nemški voznik tovornjaka Marco Hilgert je v radijski igri postaje RTR1 z naslovom “Kaj bi vi storili za 100.000 evrov?” osvojil glavno nagrado, in sicer je zmagal z “najbolj noro idejo”, da bi v primeru njegove zmage 75.000 evrov deževalo nad nemško zvezno deželo Porenje-Falško. Ko pa je poskušal Hilgert svojo obljubo izpolniti, se mu je po robu postavilo mesto Mainz, ki mu ni dovolilo, da bi denar stresel skozi okna mestne hiše. Kot so pojasnili na mestni upravi, sistem prezračevanja v mestni hiši ne dovoljuje odpiranja oken. RTR1 zdaj išče drugo lokacijo, od koder bi lahko “padlo” 75.000 evrov. (STA/AFP)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.