50 cent v Ljubljani!

Da, prav ste prebrali – 2.12.2007 v Ljubljano prihaja ena najveèjih svetovnih glasbenih zvezd – 50 cent! Ta velik medijski dogodek pa bomo seveda pospremili tudi na ©tudentariji.

Veseli december bo poln zabav, a govorilo se bo le o eni… K nam prihajajo namreè 50 Cent in G-Unit!

Eden zadnja leta najbolj nenavadnih fenomenov iz sveta hip hop-a, r n’b-ja, bling bling nakita in neštetih hitov kot so »In da club«, »Window Shopper«, » Candy Shop«, » Disco Inferno « in » How We Do«, je slovenske organizatorje dokonèno preprièal sinoèi, ko je skupaj z zvestimi G-Unit dodobra razgrel slovaško mno¾ico v Bratislavi in odloèitev je padla: uradna zabava s 50 CENT-om in G-Unit se bo zgodila 2. decembra v ljubljanskem Roll Baru v BTC-ju.


»Roll Bar bo letos praznoval svojo deseto obletnico obstoja. Razmišljali smo o najbolj primernem zvezdniku, ki bi poosebljal filozofijo našega kluba. Ker v Sloveniji nismo našli ustreznega estradnika, smo si omislili 50 Cent-a , je povedal lastnik Roll Bar-a Gregor Slapar.

50 CENT in G-Unit v Slovenijo prihajajo prviè . Uradna zabava bo zasnovana posebej za to prilo¾nost, na svojevrsten naèin pa bo poskrbljeno tudi za VIP goste. 50 Cent še ni dostavil seznama svojih ¾elja in zahtev, glede na njegovo planetarno prepoznavnost pa gre vsekakor prièakovati, da bo Roll Bar skupaj z okolico za en veèer postal najbolj vroèe in ¾eleno središèe dogajanja v Sloveniji.

Na Študentariji vas bomo o novostih seveda redno obvešèal kar preko uradnega topica koncerta 50 Centa, kjer si lahko vsi, ki mislite, da gre za potegavšèino ogledate tudi kratek video, v katerem svoj nastop potrdi kar 50cent sam.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Sea Star festival 2018

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Sea Star festival v Umagu! Za sodelovanje v nagradni igri vpiši spodaj svoje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, kateri bi podelila drugo brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.