50 cent v Ljubljani!

Da, prav ste prebrali – 2.12.2007 v Ljubljano prihaja ena najveèjih svetovnih glasbenih zvezd – 50 cent! Ta velik medijski dogodek pa bomo seveda pospremili tudi na ©tudentariji.

Veseli december bo poln zabav, a govorilo se bo le o eni… K nam prihajajo namreè 50 Cent in G-Unit!

Eden zadnja leta najbolj nenavadnih fenomenov iz sveta hip hop-a, r n’b-ja, bling bling nakita in neštetih hitov kot so »In da club«, »Window Shopper«, » Candy Shop«, » Disco Inferno « in » How We Do«, je slovenske organizatorje dokonèno preprièal sinoèi, ko je skupaj z zvestimi G-Unit dodobra razgrel slovaško mno¾ico v Bratislavi in odloèitev je padla: uradna zabava s 50 CENT-om in G-Unit se bo zgodila 2. decembra v ljubljanskem Roll Baru v BTC-ju.


»Roll Bar bo letos praznoval svojo deseto obletnico obstoja. Razmišljali smo o najbolj primernem zvezdniku, ki bi poosebljal filozofijo našega kluba. Ker v Sloveniji nismo našli ustreznega estradnika, smo si omislili 50 Cent-a , je povedal lastnik Roll Bar-a Gregor Slapar.

50 CENT in G-Unit v Slovenijo prihajajo prviè . Uradna zabava bo zasnovana posebej za to prilo¾nost, na svojevrsten naèin pa bo poskrbljeno tudi za VIP goste. 50 Cent še ni dostavil seznama svojih ¾elja in zahtev, glede na njegovo planetarno prepoznavnost pa gre vsekakor prièakovati, da bo Roll Bar skupaj z okolico za en veèer postal najbolj vroèe in ¾eleno središèe dogajanja v Sloveniji.

Na Študentariji vas bomo o novostih seveda redno obvešèal kar preko uradnega topica koncerta 50 Centa, kjer si lahko vsi, ki mislite, da gre za potegavšèino ogledate tudi kratek video, v katerem svoj nastop potrdi kar 50cent sam.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.