50 Cent v galeriji Študentarije!

Ekskluzivno: 50 Cent je obiskal Rollbar in nad vsemi pričakovanji nastopil v živo v kar se je prepričala tudi ekipa Študentarije, ki vam med prvimi ponuja slike s tega dogodka.

50 Cent je prišel v Slovenijo, obiskal Rollbar in nad vsemi pričakovanji nastopil v živo. Medtem, ko so G-Unit so razgrevali množico, je temnopolti rap superzvezdnik preplezal varnostno ograjo, prijel za mikrofon in na veliko presenečenje odpel komad In Da Club. Vroče slike z dogodka leta si lahko ekskluzivno ogledate v Galeriji Študentarije.

Včerajšnja zabava nedvomno sodi v  najbolj presenetljive dogodke tega leta. S tem se bodo gotovo strinjali vsi,  ki so se sinoči zgrnili pred Rollbar v upanju, da bi se na lastne oči prepričali in videli enega največjih svetovnih atrakcij rapa in hip hopa 50 Centa. Mega zvezdnik, ki se je s svojo ekipo sredi evropske turneje na poti München – Zagreb ustavil v Ljubljani, je s svojim prihodom zaprl usta vsem, ki do zadnjega niso verjeli, da bo njegova noga stopila na slovenska tla, natančneje v sam Rollbar, kjer bo prisostvoval in nazdravil njegovi 10-obletnici obstoja.

50 Cent in G-Unit so v Slovenijo prispeli nekaj po 21.00 uri, čeprav je bil prvotno prihod načrtovan že v poznih popoldanskih urah. ®e sami zamudi glede prihoda v Slovenijo velja pripisati debelo zvezdniško uro zamude na samo prizorišče; toda ob prihodu kar treh limuzin ter treh ostalih vozil se je zdelo, da mu oboževalci tega niso zamerili.

Takoj po prihodu pred Rollbar se 50 Cent in G-Unit kljub načrtovanemu kratkemu postanku za novinarje in fotografe niso dolgo zamudili. Po precej kratkem pozdravu oboževalcev, ki so jih pričakali zunaj, se je 50 Cent skupaj z ekipo odpravil na VIP del Rollbara. Zabava se je pričelo bučno, VIP gostje pa so dobesedno obkolili temnopoltega raperja, za katerega se je vsaj na prvi pogled zdelo, da tako močnega sprejema ni pričakoval. Tudi publika glede njegovega prihoda ni ostala praznih rok: 50 Cent je kar nekaj minut mudil ob varnostni ograji, se rokoval z množico ter pozdravljal in nazdravljal vsem prisotnim. Potem pa se je zgodilo to, kar smo vsi po tihem upali, le redki pa so si upali izreči na glas: medtem, ko so G-Unit so razgrevali množico, je temnopolti rap superzvezdnik preplezal varnostno ograjo, prijel za mikrofon in na veliko presenečenje vseh prisotnih odpel komad In Da Club, s čimer je med vsemi v Rollbaru – še posebej dekleti -   povzročil pravo evforijo.

Zakaj je zvezdnik nekoliko pred dogovorjenim rokom zapustil prizorišče ni znano; njegov predčasen odhod velja pripisati tudi utrujajoči 8-urni vožnji in zamudi, ki se je začela že pri samem odhodu iz Müncha;   k temu je potrebno dodati seveda še same priprave na nocojšnji koncert v Zagrebu. Nedvomno pa velja poudariti, da je 50 Cent, po besedah tamkajšnjega managementa in organizatorjev, prvič naredil to, česar ni še nikoli – da je kot gost na zabavi poprijel za mikrofon in odpel, s čimer naj bi Rollbar povzdignil v enega izmed prvih lokalov na svetu, ki si je prislužil to čast.

Dogodek je bil vsekakor vreden ogleda, seveda pa ne smemo izpustiti tudi enkratnega nastopa G-Unit; ti so dodobra ogreli tako množico, kot VIP goste od katerih je marsikdo – ne glede na prefinjenost v ta namen prenovljenega prostora, kjer ni manjkalo lepih deklet, vrhunske postrežbe ter celo prave postelje – plesal tudi po mizah. 

Slovencev 50 Cent nedvomno ni pustil na cedilu, in mnogi bi, če bi izbirali med njegovim dvournim posedanjem ali enournim pozdravljanjem in celo manjšim nastopom, še vedno izbrali slednjega!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.