5 razlogov zakaj na letošnji “kaotični” TEDxFDV

Študentje vseh smeri Fakultete za družbene vede letos prirejajo že 4. TEDxFDV, ki se bo odvijal 23. aprila ob 17.00 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede.

In zakaj ne smete zamuditi letošnjega TEDxFDV?

1. Ker bo program postregel z najboljšimi TEDx govori, ki jih bodo predstavili zanimivi govorniki. Vsak od njih prihaja iz različnega področja in vsak je zaradi svoje življenjske zgodbe nekaj posebnega.

2. Ker je tema letošnjega TEDxFDV KAOS, s katerim se vsi srečujemo vsak dan. Dnevi polni kaosa pa so lahko ali izredno naporni ali pa nadvse zanimivi, za katero stran se bomo odločili, je odvisno od nas samih.

3. Ker vam bodo naši govorniki (ki naj za enkrat ostanejo skrivnost) KAOS predstavili z drugačnega zornega kota. Kaos že od nekdaj nosi negativen prizvok, govorniki pa ga bodo predstavili kot nekaj pozitivnega in nujno potrebnega za pestro življenje.

4. Ker se boste po koncu lahko družili z govorniki na After partyju v Opera baru. Jih osebno spoznali in jih povprašali o vsem, kar vam leži na duši.

5. Ker vas preprosto čaka …. KAOS! Če vas zanima kakšen, se vidimo 23. aprila!

Do takrat pa lahko novice o TEDxFDV spremljate na spletni strani (www.tedxfdv.com) in preko Facebook in Twitter profila, ne pozabite pa na prijave, ki se odprejo v nedeljo, 12. aprila ob 20.00! Vstopnice so sicer brezplačne, vseeno pa si je potrebno zagotoviti svoj sedež s prijavo.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.