5. obletnica Študentarije!

Vse naše obiskovalke in obiskovalce vabimo na nepozaben žur, ki se bo odvijal 14.4.2010 v ljubljanskem klubu Top. Praznovali bomo namreč 5. obletnico spletnega portala Študentarija.net.

Na dogodku bomo v sklopu programa RNB Confusion praznovali 5. obletnico spletnega portala Študentarija.net, ki bo ob tej priložnosti nagradil prvih 50 obiskovalk žura z lepimi nagradami, zato se bo vsekakor splačalo priti prej kot ponavadi. Študentarija je med drugim znana tudi po najboljšem žurerskem napovedniku na naslovu www.infoscena.net, tokrat pa se bo predstavila še v vlogi so-organizatorja žura in zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Kot se spodobi za proslavo pa bo temu primerna tudi glasba, saj boste tokrat lahko uživali ob največjih hitih r&b-ja in hiphopa vseh časov. Vabljeni vsi ljubitelji vročih ritmov, saj bo ta večer nepozaben!

 
Nagrade za naše drage obiskovalke so prispevali:

- Frizerski salon Mič styling
- Frizerski salon Stevo
- Spletna parfumerija Spletična.si
- Kolosej
- klub Inbox
- klub Top
- Electronic Carnival
- Pleasure

Neizogibna party destinacija vseh klubskih gurmanov bo tudi to sredo RNB Confusion večer v klubu Top.
 
WELCOME DRINK: MARTINI

FRIENDS:
SUPRATRAVEL
JOY magazin
STUDENTARIJA.NET
UNIVERSAL RECORDS
INDEX.HRKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.