5. obletnica Študentarije!

Vse naše obiskovalke in obiskovalce vabimo na nepozaben žur, ki se bo odvijal 14.4.2010 v ljubljanskem klubu Top. Praznovali bomo namreč 5. obletnico spletnega portala Študentarija.net.

Na dogodku bomo v sklopu programa RNB Confusion praznovali 5. obletnico spletnega portala Študentarija.net, ki bo ob tej priložnosti nagradil prvih 50 obiskovalk žura z lepimi nagradami, zato se bo vsekakor splačalo priti prej kot ponavadi. Študentarija je med drugim znana tudi po najboljšem žurerskem napovedniku na naslovu www.infoscena.net, tokrat pa se bo predstavila še v vlogi so-organizatorja žura in zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Kot se spodobi za proslavo pa bo temu primerna tudi glasba, saj boste tokrat lahko uživali ob največjih hitih r&b-ja in hiphopa vseh časov. Vabljeni vsi ljubitelji vročih ritmov, saj bo ta večer nepozaben!

 
Nagrade za naše drage obiskovalke so prispevali:

- Frizerski salon Mič styling
- Frizerski salon Stevo
- Spletna parfumerija Spletična.si
- Kolosej
- klub Inbox
- klub Top
- Electronic Carnival
- Pleasure

Neizogibna party destinacija vseh klubskih gurmanov bo tudi to sredo RNB Confusion večer v klubu Top.
 
WELCOME DRINK: MARTINI

FRIENDS:
SUPRATRAVEL
JOY magazin
STUDENTARIJA.NET
UNIVERSAL RECORDS
INDEX.HRKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.