5 hitrih: DJ Sylvain

Sylvain je v nedeljo s kolegom Mikom Valejem in pevko Hannah Mancini Yurkovich dostojno predstavljal domačo plesno muziko na letošnji Emi, v soboto pa lahko oba moška člana naveze ujamete na karnevalskem Collegium Clubbingu z Bennyjem Benasijem v ljubljanskem InBoxu.

V nedeljo ste s Hanno in Valetom na Emi pustili odličen vtis s kladbo Ti si tisti. Kakšno je kaj zvezdniško življenje po Emi? Slišim, da so vas zdaj odkrili tudi veliki domači mediji.
Hvala za tako mišljenje in upam da je res tako, saj je s tem naše poslanstvo na Emi in cilj, ki smo si ga zadali uspešno dosežen. Sicer pa se je življenje vrnilo v stare tire, pesem se dobro prijemlje, radiji kažejo precejšnje zanimanje zanjo in posledično imamo tudi kakšen intervju več.

Zakaj so Benassijeve obrtnice bolj seksi kot Prydzeve aerobičarke?
Nevem zakaj … Očitno so bolj produktivne in delovne pa se jim to pozna tudi na telesu, saj delajo cele dneve, aerobika pa traja samo kako urico. :)

Z Bennyjem sta že vrtela skupaj in se tudi spoznala, nenazadnje pa vama je blizu tudi to, da imata oba dober občutek tako za komercialno kot tudi alternativno klubsko pokanje. Kakšen vtis je pustil nate kot oseba in glasbenik?

Benny je s svojo glasbo unikaten, res da malo bolj komercialen, vendar imamo skoraj vsi krajše ali daljše izlete v bolj komercialen ali pa manj komercialen stil glasbe od našega stalnega. Kar pa ni nič slabega, s tem širiš klubsko kulturo in si ponavadi pridobiš samo še kakšen plus – seveda če ne pretiravaš.

Kaj sicer počneš trenutno?
Te dni dokončujemo angleško verzijo pesmi Ti si tisti, potem pa bo treba narediti še kakšen remiks, sicer pa se stalno ukvarjamo z našo oddaja Preparty, katere del je tudi booking agencija, ki se lepo razvija, saj imamo trenutno že kar 18 didžejev in didžejk ekskluzivno za naš teritorij. Pa še tri pevke in raperja, pa plesalke, ekipo, ki je vešča poslikave teles …

V kaj ali koga se boš našemil za pusta hrusta?
To pa nevem če se pove vnaprej, saj potem nima smisla se našemit. :) Se vidimo v soboto v InBoxu pa boste videli.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.