5.9.2009 prihaja Urbana

Šolske mesečne vozovnice je treba do 5. septembra zamenjati za kartice URBANA. Opravite to prej in se izognite gneči.

Letos prihaja do sprememb v obstoječem plačilnem sistemu javnega prevoza, ki ga bo nadomestila enotna mestna kartica Urbana. Javno podjetje LPP obvešča, da bo na mestnih avtobusih dosedanje šolske mesečne vozovnice mogoče uporabljati le še do 5. septembra 2009, od tega datuma dalje pa bodo za uporabnike šolskih mesečnih vozovnic v veljavi le še kartice URBANA.

To pomeni, da bodo morali na LPP v izredno kratkem času za kartice Urbana zamenjati več deset tisoč starih mesečnih vozovnic, zato pozivajo vse šolarje, dijake in študente, da se v eni od potniških blagajn LPP oglasijo že zdaj in se tako izognejo gneči, ki jo pričakujejo zadnje dni avgusta in prve dni septembra. Kartico Urbana lahko pridobijo tudi tisti, ki še niso vpisani v naslednji letnik, več informacij o kartici Urbana in vsem, kar zanima uporabnike šolskih mesečnih vozovnic, pa je na voljo na http://www.lpp.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.