5.9.2009 prihaja Urbana

Šolske mesečne vozovnice je treba do 5. septembra zamenjati za kartice URBANA. Opravite to prej in se izognite gneči.

Letos prihaja do sprememb v obstoječem plačilnem sistemu javnega prevoza, ki ga bo nadomestila enotna mestna kartica Urbana. Javno podjetje LPP obvešča, da bo na mestnih avtobusih dosedanje šolske mesečne vozovnice mogoče uporabljati le še do 5. septembra 2009, od tega datuma dalje pa bodo za uporabnike šolskih mesečnih vozovnic v veljavi le še kartice URBANA.

To pomeni, da bodo morali na LPP v izredno kratkem času za kartice Urbana zamenjati več deset tisoč starih mesečnih vozovnic, zato pozivajo vse šolarje, dijake in študente, da se v eni od potniških blagajn LPP oglasijo že zdaj in se tako izognejo gneči, ki jo pričakujejo zadnje dni avgusta in prve dni septembra. Kartico Urbana lahko pridobijo tudi tisti, ki še niso vpisani v naslednji letnik, več informacij o kartici Urbana in vsem, kar zanima uporabnike šolskih mesečnih vozovnic, pa je na voljo na http://www.lpp.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.