4. TEDx University of Ljubljana tokrat s sloganom Bit na bit-pogača!

V novih prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko, se bo v sredo 15. oktobra ob 18. 30, odvil že 4. TEDx University of Ljubljana, ki ga pripravlja skupina prostovoljcev, študentov v Ljubljani in TED navdušencev.

Tokratni dogodek bo potekal v času evropskega tedna programiranja, zato bo tudi rdeča nit dogodka povezana z računalništvom in programiranjem. Organizatorji so privabili ljudi z različnih področij, predvsem ne-računalničarjev, ki bodo predstavili prednosti, ki jim jih prinaša znanje programiranja in svoje izkušnje pri učenju oz. prenašanju znanja programiranja na druge.

Letošnji govorci na TEDxUniversity of Ljubljana s sloganom Bit na bit- pogača! bodo izredni profesor financ in računovodstva na Ekonomski fakulteti, Aljoša Valentinčič, strokovnjakinja za bite in DNK, Marinka Žitnik, študentka zadnjega letnika druge stopnje psihologije, Mojca Perdoš, doktorica prevajalstva, Senja Pollak, profesor matematike na Fakulteti za matematiko in fiziko, Andrej Bauer, računalničar, ki v okviru programa Coder Dojo prenaša računalniška znanja na otroke, Blaž Berdnik, frizerka, ki jo je prevzelo programiranje, Erika Pogorelc, in asistent na Fakulteti za farmacijo, Rok Šibanc. Dogodek pa bo z nastopom popestrila študentka drugostopenjskega študija kognitivne znanosti na Univerzi na Dunaju, Dayana Hristova, ki je na izmenjavi na Univerzi v Ljubljani.

Vstopnice za dogodek bodo na voljo v sredo, 1.10.2014 ob 20. uri preko sistema eventbrite (https://www.eventbrite.com/e/4-tedxul-bit-na-bit-pogaca-tickets-13311580295). Število mest je omejeno.

Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani: http://tedxul.si/ in na facebook strani TEDxUniversityofLjubljana.

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.