4. TEDx University of Ljubljana tokrat s sloganom Bit na bit-pogača!

V novih prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko, se bo v sredo 15. oktobra ob 18. 30, odvil že 4. TEDx University of Ljubljana, ki ga pripravlja skupina prostovoljcev, študentov v Ljubljani in TED navdušencev.

Tokratni dogodek bo potekal v času evropskega tedna programiranja, zato bo tudi rdeča nit dogodka povezana z računalništvom in programiranjem. Organizatorji so privabili ljudi z različnih področij, predvsem ne-računalničarjev, ki bodo predstavili prednosti, ki jim jih prinaša znanje programiranja in svoje izkušnje pri učenju oz. prenašanju znanja programiranja na druge.

Letošnji govorci na TEDxUniversity of Ljubljana s sloganom Bit na bit- pogača! bodo izredni profesor financ in računovodstva na Ekonomski fakulteti, Aljoša Valentinčič, strokovnjakinja za bite in DNK, Marinka Žitnik, študentka zadnjega letnika druge stopnje psihologije, Mojca Perdoš, doktorica prevajalstva, Senja Pollak, profesor matematike na Fakulteti za matematiko in fiziko, Andrej Bauer, računalničar, ki v okviru programa Coder Dojo prenaša računalniška znanja na otroke, Blaž Berdnik, frizerka, ki jo je prevzelo programiranje, Erika Pogorelc, in asistent na Fakulteti za farmacijo, Rok Šibanc. Dogodek pa bo z nastopom popestrila študentka drugostopenjskega študija kognitivne znanosti na Univerzi na Dunaju, Dayana Hristova, ki je na izmenjavi na Univerzi v Ljubljani.

Vstopnice za dogodek bodo na voljo v sredo, 1.10.2014 ob 20. uri preko sistema eventbrite (https://www.eventbrite.com/e/4-tedxul-bit-na-bit-pogaca-tickets-13311580295). Število mest je omejeno.

Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani: http://tedxul.si/ in na facebook strani TEDxUniversityofLjubljana.

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.