4 . Evropski forum mladinskih centrov v Brežicah

Svet Evrope je Mladinskemu centru Brežice 4. aprila 2013 v Budimpešti tudi uradno podelil Znak kakovosti za mladinske centre, s čimer se mu odpirajo vrata tudi na področju organiziranja večjih mladinskih dogodkov in konferenc.

Od 7. – 10. maja 2013 bo Mladinski center Brežice gostil 4. Evropski forum mladinskih centrov, ki ga organizira Svet Evrope z namenom izmenjave znanja in dobrih praks. Prvi trije forumi so bili izvedeni izmenično med Evropskima mladinskima centroma v Strasbourgu in Budimpešti, letos pa bo prvič gostovanje tega dogodka pripadlo Mladinskemu centru Brežice, kot enemu izmed prvih centrov, ki so pridobili prestižni Znak kakovosti Sveta Evrope za mladinske centre.

Mladinski center Brežice je Znak kakovosti Sveta Evrope pridobil z namenom okrepiti že obstoječe mednarodno sodelovanje in ponuditi možnosti za razvoj mladih skozi neformalno izobraževanje, ter organizirati programe, kjer lahko mladi igrajo aktivno vlogo pri krepitvi evropske civilne družbe in spoštovanju človekovih pravic, kulturne raznolikosti in socialne kohezije, podpirati in spodbujati razvoj mladih in njihovo sodelovanje v evropski mladinski politiki, povečati izmenjavo informacij in izkušenj (ponudba treningov, jezikovnih tečajev, strokovnih srečanj, seminarjev, študijskih obiskov); podpirati razvoj demokracije in državljanski aktivizem na Balkanu. Predvsem pa skozi celo leto zapolniti mladinski hotel in prostore mladinskega centra.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.