4 . Evropski forum mladinskih centrov v Brežicah

Svet Evrope je Mladinskemu centru Brežice 4. aprila 2013 v Budimpešti tudi uradno podelil Znak kakovosti za mladinske centre, s čimer se mu odpirajo vrata tudi na področju organiziranja večjih mladinskih dogodkov in konferenc.

Od 7. – 10. maja 2013 bo Mladinski center Brežice gostil 4. Evropski forum mladinskih centrov, ki ga organizira Svet Evrope z namenom izmenjave znanja in dobrih praks. Prvi trije forumi so bili izvedeni izmenično med Evropskima mladinskima centroma v Strasbourgu in Budimpešti, letos pa bo prvič gostovanje tega dogodka pripadlo Mladinskemu centru Brežice, kot enemu izmed prvih centrov, ki so pridobili prestižni Znak kakovosti Sveta Evrope za mladinske centre.

Mladinski center Brežice je Znak kakovosti Sveta Evrope pridobil z namenom okrepiti že obstoječe mednarodno sodelovanje in ponuditi možnosti za razvoj mladih skozi neformalno izobraževanje, ter organizirati programe, kjer lahko mladi igrajo aktivno vlogo pri krepitvi evropske civilne družbe in spoštovanju človekovih pravic, kulturne raznolikosti in socialne kohezije, podpirati in spodbujati razvoj mladih in njihovo sodelovanje v evropski mladinski politiki, povečati izmenjavo informacij in izkušenj (ponudba treningov, jezikovnih tečajev, strokovnih srečanj, seminarjev, študijskih obiskov); podpirati razvoj demokracije in državljanski aktivizem na Balkanu. Predvsem pa skozi celo leto zapolniti mladinski hotel in prostore mladinskega centra.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.