2. rojstni dan Študentarije

Pred dvema letoma je na spletu začel svojo pot študentski, neodvisni portal Študentarija, ki danes postaja vse bolj resen in obsežen projekt. Svoje želje in čestitke zapišite na forumu.

Študentarija praznuje svoj drugi rojstni dan. Pred dvema letoma se je rodila iz ideje treh posameznikov, danes pa je to projekt mnogih sodelujočih in več kot 3000 uporabnikov. V teh dveh letih smo jo nadgrajevali, jo oblikovali in stremeli k cilju, da postane uporaben portal za vse mlade, predvsem študente.

V prihodnosti nameravamo ustvarjalci tega portala uvajati novosti, pritegniti k projektu še več mladih in izoblikovati najbolj prepoznaven študentski portal v Sloveniji in kdo ve tudi onkraj meja naše državice.

Dosežki se kažejo v številnih fotoreportažah, objavljenih dogodkih, prijavljenih uporabnikih in sodelovanju z različnimi partnerji.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo Dejanu, Ljubotu, Bredi, Damirju, Petru, Mateju, Tanji, Andražu, Ireni, Katarini, Andreju in Luki, poleg tega pa vsem uporabnikom za svoje prispevke ter podjetjem, organizacijam, institucijam in združenjem s katerimi že uspešno sodelujemo in upamo, da bo tako še naprej.

Vse najboljše Študentarija!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.