2. rojstni dan Študentarije

Pred dvema letoma je na spletu začel svojo pot študentski, neodvisni portal Študentarija, ki danes postaja vse bolj resen in obsežen projekt. Svoje želje in čestitke zapišite na forumu.

Študentarija praznuje svoj drugi rojstni dan. Pred dvema letoma se je rodila iz ideje treh posameznikov, danes pa je to projekt mnogih sodelujočih in več kot 3000 uporabnikov. V teh dveh letih smo jo nadgrajevali, jo oblikovali in stremeli k cilju, da postane uporaben portal za vse mlade, predvsem študente.

V prihodnosti nameravamo ustvarjalci tega portala uvajati novosti, pritegniti k projektu še več mladih in izoblikovati najbolj prepoznaven študentski portal v Sloveniji in kdo ve tudi onkraj meja naše državice.

Dosežki se kažejo v številnih fotoreportažah, objavljenih dogodkih, prijavljenih uporabnikih in sodelovanju z različnimi partnerji.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo Dejanu, Ljubotu, Bredi, Damirju, Petru, Mateju, Tanji, Andražu, Ireni, Katarini, Andreju in Luki, poleg tega pa vsem uporabnikom za svoje prispevke ter podjetjem, organizacijam, institucijam in združenjem s katerimi že uspešno sodelujemo in upamo, da bo tako še naprej.

Vse najboljše Študentarija!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.