2. rojstni dan Študentarije

Pred dvema letoma je na spletu začel svojo pot študentski, neodvisni portal Študentarija, ki danes postaja vse bolj resen in obsežen projekt. Svoje želje in čestitke zapišite na forumu.

Študentarija praznuje svoj drugi rojstni dan. Pred dvema letoma se je rodila iz ideje treh posameznikov, danes pa je to projekt mnogih sodelujočih in več kot 3000 uporabnikov. V teh dveh letih smo jo nadgrajevali, jo oblikovali in stremeli k cilju, da postane uporaben portal za vse mlade, predvsem študente.

V prihodnosti nameravamo ustvarjalci tega portala uvajati novosti, pritegniti k projektu še več mladih in izoblikovati najbolj prepoznaven študentski portal v Sloveniji in kdo ve tudi onkraj meja naše državice.

Dosežki se kažejo v številnih fotoreportažah, objavljenih dogodkih, prijavljenih uporabnikih in sodelovanju z različnimi partnerji.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo Dejanu, Ljubotu, Bredi, Damirju, Petru, Mateju, Tanji, Andražu, Ireni, Katarini, Andreju in Luki, poleg tega pa vsem uporabnikom za svoje prispevke ter podjetjem, organizacijam, institucijam in združenjem s katerimi že uspešno sodelujemo in upamo, da bo tako še naprej.

Vse najboljše Študentarija!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.