19. Slovenska marketinška konferenca vabi na druženje

Organizatorji 19. Slovenske marketinške konference vas 27. in 28. maja vabijo v Portorož. Za študente kar 80% popust pri kotizaciji!

Tokratni marketinški dogodek leta bo potekal v luči ključnih trendov v marketingu: konkurečnosti, prilagajanju spremenljivem okolju in učinkovitosti. Tako bomo o temi Od mikro segmentov do globalnih trgov. Ali je naša ponudba prava? govorili s priznanimi strokovnjaki ter spremljali primere slovenskih podjetij, ki so si pot uspešno utrle v svet.

Z vami bodo:

  • Patrick van der Pijl, Business Models Inc.: 17 let izkušenj na področju strategij in inovacij, oblikovanja novih poslovnih modelov in oblikovanja strategij.
  • Igor Akrapovič, Akrapovič:  s številnimi inovacijami, vlaganji v razvoj in tehnologijo ter s postavljanjem standardov na področju oblikovanja izpušnih sistemov, je postal svetovno poznani izdelovalec izpušnih sistemov.
  • Gery Pollet, ZapFi: strokovnjak za lansiranje tehnološko naprednih idej na trg. Njegova najnovejša poslovna uspešnica je podjetje Aquanta, prav tako je ustanovitelj ITinera Services, prvega ponudnika internetnih storitev v Belgiji s širokopasovno tehnologijo.
  • Stojan Petrič, koncern Kolektor: v devetih letih je dosegel, da je Kolektor postal največji proizvajalec komutatorjev, najprej v Evropi in nato v svetu ter kljub tujemu lastništvu je uspel izpeljati proces internacionalizacije in globalizacije.
  • Pawel Matkowski, Google SEEMEA: kot član ekipe za rešitve za stranke in inovacije pri Googlu, sodeluje pri prilagojenih izvedbah Google Analytics/Universal Analytics in Google Tag Manager, API in razvoju novih funkcij.
  • Marketinški direktor leta 2014

Številni priznani strokovnjaki: Antonio Besana, GfK, Maja Požar Andrejašič, REC d.o.o., Kathleen Peeters, Bisnode Begija, Andrew Reid, First Movies, Martin Boehm, Instituto de Empresa, Katarzyna Wiktor-Rogowska, Comarch SA, Jan Kamenicek, TravelClick Inc. in drugi.

Študentje imajo ob prijavi na konferenco 80-odstotni popust. Kotizacija za študente: 92 € (+DDV) oz 110,40 € z DDV.

slovenska marketinška konferencaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.