19. Slovenska marketinška konferenca vabi na druženje

Organizatorji 19. Slovenske marketinške konference vas 27. in 28. maja vabijo v Portorož. Za študente kar 80% popust pri kotizaciji!

Tokratni marketinški dogodek leta bo potekal v luči ključnih trendov v marketingu: konkurečnosti, prilagajanju spremenljivem okolju in učinkovitosti. Tako bomo o temi Od mikro segmentov do globalnih trgov. Ali je naša ponudba prava? govorili s priznanimi strokovnjaki ter spremljali primere slovenskih podjetij, ki so si pot uspešno utrle v svet.

Z vami bodo:

  • Patrick van der Pijl, Business Models Inc.: 17 let izkušenj na področju strategij in inovacij, oblikovanja novih poslovnih modelov in oblikovanja strategij.
  • Igor Akrapovič, Akrapovič:  s številnimi inovacijami, vlaganji v razvoj in tehnologijo ter s postavljanjem standardov na področju oblikovanja izpušnih sistemov, je postal svetovno poznani izdelovalec izpušnih sistemov.
  • Gery Pollet, ZapFi: strokovnjak za lansiranje tehnološko naprednih idej na trg. Njegova najnovejša poslovna uspešnica je podjetje Aquanta, prav tako je ustanovitelj ITinera Services, prvega ponudnika internetnih storitev v Belgiji s širokopasovno tehnologijo.
  • Stojan Petrič, koncern Kolektor: v devetih letih je dosegel, da je Kolektor postal največji proizvajalec komutatorjev, najprej v Evropi in nato v svetu ter kljub tujemu lastništvu je uspel izpeljati proces internacionalizacije in globalizacije.
  • Pawel Matkowski, Google SEEMEA: kot član ekipe za rešitve za stranke in inovacije pri Googlu, sodeluje pri prilagojenih izvedbah Google Analytics/Universal Analytics in Google Tag Manager, API in razvoju novih funkcij.
  • Marketinški direktor leta 2014

Številni priznani strokovnjaki: Antonio Besana, GfK, Maja Požar Andrejašič, REC d.o.o., Kathleen Peeters, Bisnode Begija, Andrew Reid, First Movies, Martin Boehm, Instituto de Empresa, Katarzyna Wiktor-Rogowska, Comarch SA, Jan Kamenicek, TravelClick Inc. in drugi.

Študentje imajo ob prijavi na konferenco 80-odstotni popust. Kotizacija za študente: 92 € (+DDV) oz 110,40 € z DDV.

slovenska marketinška konferencaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.