19. Slovenska marketinška konferenca vabi na druženje

Organizatorji 19. Slovenske marketinške konference vas 27. in 28. maja vabijo v Portorož. Za študente kar 80% popust pri kotizaciji!

Tokratni marketinški dogodek leta bo potekal v luči ključnih trendov v marketingu: konkurečnosti, prilagajanju spremenljivem okolju in učinkovitosti. Tako bomo o temi Od mikro segmentov do globalnih trgov. Ali je naša ponudba prava? govorili s priznanimi strokovnjaki ter spremljali primere slovenskih podjetij, ki so si pot uspešno utrle v svet.

Z vami bodo:

  • Patrick van der Pijl, Business Models Inc.: 17 let izkušenj na področju strategij in inovacij, oblikovanja novih poslovnih modelov in oblikovanja strategij.
  • Igor Akrapovič, Akrapovič:  s številnimi inovacijami, vlaganji v razvoj in tehnologijo ter s postavljanjem standardov na področju oblikovanja izpušnih sistemov, je postal svetovno poznani izdelovalec izpušnih sistemov.
  • Gery Pollet, ZapFi: strokovnjak za lansiranje tehnološko naprednih idej na trg. Njegova najnovejša poslovna uspešnica je podjetje Aquanta, prav tako je ustanovitelj ITinera Services, prvega ponudnika internetnih storitev v Belgiji s širokopasovno tehnologijo.
  • Stojan Petrič, koncern Kolektor: v devetih letih je dosegel, da je Kolektor postal največji proizvajalec komutatorjev, najprej v Evropi in nato v svetu ter kljub tujemu lastništvu je uspel izpeljati proces internacionalizacije in globalizacije.
  • Pawel Matkowski, Google SEEMEA: kot član ekipe za rešitve za stranke in inovacije pri Googlu, sodeluje pri prilagojenih izvedbah Google Analytics/Universal Analytics in Google Tag Manager, API in razvoju novih funkcij.
  • Marketinški direktor leta 2014

Številni priznani strokovnjaki: Antonio Besana, GfK, Maja Požar Andrejašič, REC d.o.o., Kathleen Peeters, Bisnode Begija, Andrew Reid, First Movies, Martin Boehm, Instituto de Empresa, Katarzyna Wiktor-Rogowska, Comarch SA, Jan Kamenicek, TravelClick Inc. in drugi.

Študentje imajo ob prijavi na konferenco 80-odstotni popust. Kotizacija za študente: 92 € (+DDV) oz 110,40 € z DDV.

slovenska marketinška konferencaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.