19. Nike študentski tek na grad

Študentke in študenti, pripravite športno opremo in tekaške copate! Organizator Nike vas vabi, da se v ponedeljek, 14. maja ob 18. uri pridružite množici tekačev na Prešernovem trgu.

Najprej se boste sprostili, ogreli … za glasbeno podlago bo poskrbel Samuel Lucas z bendom , mične plesalke Kazine She Divaz … nato pa boste skupaj z ostalimi Nike ambasadorji:  manekenko Ajdo Sitar, pevki Manco Špik in Špelo Grošelj, atletinjo Marijo Šestak, atletoma Žanom Rudolfom in Vidom Tršanom … odtekli progo do vrha ljubljanskega gradu. Vsak tek šteje. Privoščite si tek v Nikovi družbi!  Prijavite se lahko na dan teka, med 17. in 18. Uro na Prešernovem trgu. Brž v omaro po tekaške copate!

Izjava Tina Vunjak, NIKE ambasadorka (članica plesne zasedbe SheDivaz)

Tek spada med aerobne športe in kot je splošno znano z aerobno vadbo najhitreje kurimo maščobo, ki se nam nabira na telesu. Kljub temu, da sem plesalka in da tudi ples spada med aerobne športe pa je dejstvo, da pri obeh športih ne delujejo popolnoma iste mišice ter da je kondicija pri plesu popolnoma drugačna kot pri teku zato se sedaj pred poletjem skoraj vsak dan odpravim na tek. Tečem približno od 45 min pa tudi do 1 ure, kajti šele po 30-40 min aerobne vadbe naše telo začne intenzivno kuriti maščobo. In ker je ravno maščoba tista katere se moramo znebiti, če želimo imeti vitko postavo je po mojem mnenju tek najprimernejša športna dejavnost.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.