19. Nike študentski tek na grad

Študentke in študenti, pripravite športno opremo in tekaške copate! Organizator Nike vas vabi, da se v ponedeljek, 14. maja ob 18. uri pridružite množici tekačev na Prešernovem trgu.

Najprej se boste sprostili, ogreli … za glasbeno podlago bo poskrbel Samuel Lucas z bendom , mične plesalke Kazine She Divaz … nato pa boste skupaj z ostalimi Nike ambasadorji:  manekenko Ajdo Sitar, pevki Manco Špik in Špelo Grošelj, atletinjo Marijo Šestak, atletoma Žanom Rudolfom in Vidom Tršanom … odtekli progo do vrha ljubljanskega gradu. Vsak tek šteje. Privoščite si tek v Nikovi družbi!  Prijavite se lahko na dan teka, med 17. in 18. Uro na Prešernovem trgu. Brž v omaro po tekaške copate!

Izjava Tina Vunjak, NIKE ambasadorka (članica plesne zasedbe SheDivaz)

Tek spada med aerobne športe in kot je splošno znano z aerobno vadbo najhitreje kurimo maščobo, ki se nam nabira na telesu. Kljub temu, da sem plesalka in da tudi ples spada med aerobne športe pa je dejstvo, da pri obeh športih ne delujejo popolnoma iste mišice ter da je kondicija pri plesu popolnoma drugačna kot pri teku zato se sedaj pred poletjem skoraj vsak dan odpravim na tek. Tečem približno od 45 min pa tudi do 1 ure, kajti šele po 30-40 min aerobne vadbe naše telo začne intenzivno kuriti maščobo. In ker je ravno maščoba tista katere se moramo znebiti, če želimo imeti vitko postavo je po mojem mnenju tek najprimernejša športna dejavnost.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.