13. Študentska arena povezuje

13. Študentska arena vabi v svojo družbo od 23. do 25. oktobra 2012 na Gospodarsko razstavišče!

Mlade bo povezovala na različne načine …

• tiste bolj resne in željne novih znanj v številnih brezplačnih izobraževalnih dogodkih v PREDAVALNICAH in na ARENINEM KRIŽIŠČU,
• ljubitelje žurov, zabave in gledališča ob ŠTUDENTKSEM ODRU, kjer bodo med drugim nastopili improligaši, plesni mojstri Maestro ter igralski mački Jonas Žnidaršič, Jure Godler in Jože Robežnik s predstavo Moja dežela,
• umetniške dušice na UMETNIŠKEM SEJMU, kjer se bo mogoče kupiti stajliš modne dodatke,
• zagrižene okoljevarstvenike in kreativce pa na EKO OTOKU, kjer bo mogoče spimpati kolesa, predelati stara dolgočasna oblačila, sešiti odbite nakupovalne vrečke in še kaj!

Študentska arena Ljubljana

Pridi na Študentsko areno, kjer se boš lahko povezoval/-a s številnimi ORGANIZACIJAMI IN PODJETJI, ki nudijo kopico priložnosti, ključnih informacij, znanja in izkušenj za mlade: o študiju doma in v tujini, izobraževanju, zaposlovanju, osebnih financah, mednarodnem sodelovanju, zdravju, skrbi za okolje, literaturi, aktivnem preživljanju prostega časa, umetniškem ustvarjanju in še in še.

Vstop prost!

POVEŽI SE ŠE TI!

Več informacij:

www.dobimo.se
facebook.com/studentskaarena
twitter.com/studentskaarenaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.