12 prestižnih štipendij slovenskim menedžerjem

Mednarodna poslovna šola COTRUGLI je, v sodelovanju z Dnevnik – Zaposlitve&Kariera, portalom MojeDelo.com in Radio Si, pretekli teden, v sredo 10.12. 2008, svečano podelila 6 Executive MBA in 6 MBA štipendij slovenskim menedžerjem v vrednosti 105 tisoč evrov.

Na zaključnem srečanju menedžerjev, imenovanem COTRUGLI Forum, ki ga Cotrugli pripravlja nekajkrat letno in kjer so tokrat gostili eminentnega profesorja Dr. Johna Ickisa (Harvard, INCAE), so podelili tudi prestižne E/MBA štipendije dvanajstim menedžerjem, ki so se na novembrskem tekmovanju menedžerjev najbolje odrezali. Med skoraj stotimi udeleženci foruma je izžarevalo veselje dobitnikov štipendij, ki se bodo pri COTRUGLI Business School udeležili MBA in Executive MBA izobraževanja v letu 2009. ½Letošnja konkurenca na štipendijskem tekmovanju je bila kar precejšnja, samo štipendijsko tekmovanje pa polno izzivov in dobrega, a vendar nekoliko tekmovalnega vzdušja. V čast in zadovoljstvo mi je, da lahko tudi v letošnjem letu pod okrilje COTRUGLI poslovne šole uvrstimo dvanajst izjemnih MBA in Executive MBA štipendistov, katerim se, po končanem študiju, zagotovo obeta uspešna nadaljnja menedžerska kariera,½ je povedala Daniela Bervar, direktor COTRUGLI Slovenije.

Dobitnik polne MBA štipendije v vrednosti 12.000€ je Nejc Klopčič:
½Študij MBA je bila pravzaprav moja dolgoletna želja. Naključen splet okoliščin je botroval k temu, da sem izvedel o možnosti štipendiranja. Zelo sem ponosem, da sem se uspel izkazati v najboljši luči ter da je žirija to prepoznala. Z novim zagonom že nestrpno čakam na začetek predavanj ter upam, da v čimkrajšem času zaključim študij. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil ekipi COTRUGLI za dano priložnost ter za izvrstno organiziran dogodek. Hkrati bi čestital vsem sotekmovalcem. Prav vsi so me s svojim nastopom navdušili.½  

Polne Executive MBA štipendije v vrednosti 18.000€ pa je bila deležna Tamara Šišiæ: ½Takšna priložnost pride le enkrat v življenju, jo mislim maksimalno izkoristiti. Upam, da mi bo EMBA študij na COTRUGLI pomagal razviti se tako v odličnega managerja, vodjo, kateremu zaposleni sledijo zaradi svojih inovativnih idej, entuziazma do dela in zivljenja ter odličnih odnosov, ki se oblikujejo skozi delo, kot tudi se boljšega človeka, ki zajema zivljenje z veliko žlico. Hkrati znanje pridobljeno zelim dolgoročno izkoristiti, da en dan ustanovim svoje start-up podjetje. Najlepše bi se zahvalila COTRUGLI za to izjemno priloznost, s katero sem že do sedaj spoznala ogromnno izjemnih, mladih in nadobudnih ljudi."

Dobitniki polovičnih MBA štipendij so Veronika Ljevar, Staša Podgoršek, Tadej Pukl, Bojan Stojanoviæ in Jasmina Golob. Dobitniki polovičnih Executive MBA štipendij pa so Grega Kumer, Jože Perko, Matej Golob, Mojca Gabrovšek in Vanessa Grmek.

Dobitnike štipendij in udeležence COTRUGLI Foruma so pozdravili tudi partnerji COTRUGLI štipendijskega projekta: Saša Mrak (Dnevnik), Iztok Lesjak, direktor Tehnološkega parka Ljubljana, Lidija Honzak, Direktorica Ljubljanskega Univerzitetnega Inkubatorja in Tomaž Dimnik, MojeDelo.com.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.