10. Trimove raziskovalne nagrade

Si mlad kreativen študent ali študentka, s polno glavo izvirnih idej, ki bi jih želel ali želela uresničiti, hkrati pa tudi dobro unovčiti? Si želiš stopiti v stik s strokovnim okoljem, ki ti lahko v prihodnosti ponudi tudi zaposlitev? Izkoristi odlično priložnost in prijavi svojo diplomsko, specialistično, magistrsko nalogo ali doktorsko disertacijo na sedaj že 10. razpis za Trimove raziskovalne nagrade.

Trimo je podjetje, ki dobršen del pozornosti posveča razvoju, inovacijam in izmenjavi svežih, nekonvencionalnih idej, kreativne zamisli in pristope pa spodbuja z različnimi projekti in natečaji, med katerimi se z globalno prepoznavnostjo odlikuje natečaj Trimove raziskovalne nagrade. Z njim ne vzpodbuja inovativnosti in kreativnosti samo v Sloveniji, kjer je sedež Trima, oboje želi vzpodbuditi tudi pri študentih iz različnih držav, zato so prijave tudi iz tujine zelo dobrodošle. Poleg razvijanja sodelovanja med podjetjem in univerzami ter povečevanja prepoznavnosti podjetja med študenti in strokovno javnostjo, je eden od osnovnih namenov nagrad tudi spodbujanje prenosa informacij in znanja med Trimom in zunanjimi centri znanja, ki delujejo na področjih, zanimivih za Trimo ter spodbujanje povezovanja najperspektivnejših študentov s podjetjem.

Natečaj se je letos odprl 27. januarja, študentje pa lahko nanj prijavijo diplomska, specialistična in magistrska dela ter doktorske disertacije, ki so bile uspešno ocenjene pred ustrezno komisijo v času od 1. januarja do 31. decembra 2010. Razpis traja do 15. marca letos! Na natečaju lahko sodelujejo znanstvena dela s področij arhitekture, gradbeništva, strojništva, kemije, industrijskega oblikovanja, prava, informatike, ekonomije, kadrov in elektrotehnike. Komisija za raziskovalno delo Trimo bo prejeta dela predala v recenzijo strokovnjakom za posamezna področja in skupaj z njimi ocenila ter nagradila najboljša.  Zelo privlačne so tudi nagrade, in sicer bodo nagrajenci prejeli denarno nagrado, povzetek njihovega dela pa bo objavljen v zborniku Trimovih raziskovalnih nagrad.

Študentje se prijavijo tako, da izpolnijo prijavnico, ki je objavljena na strani Trimo raziskovalne nagrade  ter originalno vezano delo v roku pošljejo ali osebno vročijo do 15. marca 2011 na naslov: Trimo, d. d., Komisija za raziskovalno delo, Prijateljeva cesta 12, 8210 Trebnje. Za dodatne informacije naj kandidati pišejo na e-naslov award@trimo.si.

Natančna navodila za prijavo znanstvenih del so dosegljiva na
http://www.trimo.si/sodelujte-z-nami/natecaji-51/trimove-raziskovalne-nagrade/.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.