1. November

Ker smo Študentje, gonilna sila napredka, ker predstavljamo bodoče intelektualce in sploh smetano prebivalstva v prihodnosti, vam danes ne bomo solili o tem koga morate obiskati in koga ne, kaj počet ali kaj ne. Ozrli smo se po spletu in našli par blogov, ki so danes pisali o tem. Preberite in pokomentirajte !

Zapisi so izbrani z pomočjo blog agregatov in nikakor ne odražajo, kakršno koli povezanost in navezanost na uredništvo študentarije.

 

1.) Kratko in jedernato ter seveda resnično

http://drugidom.net/mrtvim-cast-nam-oblast/

2.) Zadnje čase splošno mnenje ?

http://www.lancevance.org/2007/11/01/prvi-november-je-ci/

3.) Nekateri pa se radi spominjajo in se potrudijo drugače

http://www2.blog.siol.net/2007/11/01/spomenik/

4.)Cinično

http://kobrowsky.sopca.com/2007/11/01/srecen-dan-mrtvih/

5.) Ter malce bontona nikoli ne škodi

http://fittipaldi.blog.siol.net/2007/11/01/bonton-na-pokopaliscih/ Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.