1. junija TEDxCelje – Ideje pod zvezdami

Po uspešnem prvem TEDxCelje, ki se je zgodil 10. novembra 2012, so se organizatorji odločili ponovno organizirati dogodek, ki širi ideje in pripoveduje zgodbe. Tokrat s sloganom Ideje pod zvezdami.

Drugi TEDxCelje se bo zgodil 1. junija 2013 na Starem gradu Celje. Izbranih imajo že 9 govorcev, ki pridno pripravljajo svoje nastope. Imena govorcev bodo začeli odkrivati ta teden, zato jih redno spremljajte na družbenih omrežjih.

Kaj vam pripravljajo tokrat? Kratica TED je okrajšava za Technology, Entertainment and Design. Oni pa so jo preoblikovali na svoj način in tako dobili tri sklope: Trends, Entertainment in Drain Brain. V vsakem izbranem sklopu bodo nastopili trije govorci, katerih govor se bo nanašal na izbrani sklop. Se vidimo pod zvezdami!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.