1. junija TEDxCelje – Ideje pod zvezdami

Po uspešnem prvem TEDxCelje, ki se je zgodil 10. novembra 2012, so se organizatorji odločili ponovno organizirati dogodek, ki širi ideje in pripoveduje zgodbe. Tokrat s sloganom Ideje pod zvezdami.

Drugi TEDxCelje se bo zgodil 1. junija 2013 na Starem gradu Celje. Izbranih imajo že 9 govorcev, ki pridno pripravljajo svoje nastope. Imena govorcev bodo začeli odkrivati ta teden, zato jih redno spremljajte na družbenih omrežjih.

Kaj vam pripravljajo tokrat? Kratica TED je okrajšava za Technology, Entertainment and Design. Oni pa so jo preoblikovali na svoj način in tako dobili tri sklope: Trends, Entertainment in Drain Brain. V vsakem izbranem sklopu bodo nastopili trije govorci, katerih govor se bo nanašal na izbrani sklop. Se vidimo pod zvezdami!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.