1. Advertizziv: V zakulisju oglaševanja

Te zanima, kako poteka delo v oglaševalski agenciji? Kakšno vzdušje vlada v privlačnem oglaševalskem svetu? Ti oglaševanje predstavlja izziv?

Študentska sekcija Društva za marketing te vabi na Advertizziv z naslovom V zakulisju oglaševanja. Svoje znanje bodo z nami delili Luka Klemenc, direktor projektov, Miha Bevc, kreativni direktor in Mojca Jesenovec, strateška načrtovalka iz agencije Publicis, ki trenutno nosi prestižni naslov agencija leta. Popeljali nas bodo skozi teoretični okvir in predstavili nekaj odličnih primerov iz prakse.
Advertizziv bo v sredo, 20. januarja 2010, ob 18. uri na Fakulteti za družbene vede, Predavalnica 12 (trakt D). Prijave so obvezne na prijava@ssdms.si do torka, 19. januarja 2010. Prijavi se čim prej, saj je število mest omejeno. Več o dogodku si preberi na spletni strani.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.