Vodstveni inkubator poklanja 3 štipendije

Kot smo že objavili v Ljubljano prihaja Vodstveni Inkubator Pomlad 2010, ki se bo začel že 19. marca 2010.

Dvodnevne delavnice bodo potekale v 4 modulih, in sicer enkrat mesečno, z začetkom v marcu in nadaljevanjem v aprilu, maju in juniju. Vsak modul se bo izvajal ob petkih in sobotah, kar pomeni, da boste imeli še vedno dovolj čas za delo ali študij. Poleg delavnic boste udeleženci Vodstvenega inkubatorja z ustvarjenimi timi in mentorji sodelovali v spletni skupnosti “VI-rtualni inkubator”, kjer boste skupaj načrtovali, izvajali in ocenjevali zastavljene projekte. Izobraževanje bo obsegalo teoretične osnove s področja uspešnega vodenja, projektnega in timskega dela ter komunikacije. Podprto pa bo s praktičnimi primeri, vajami, projektnim delom in e-učenjem. 

Vodstveni inkubator tudi letošnje leto POKLANJA 3 POLNE ŠTIPENDIJE v višini 690,00 € za udeležbo v spomladanskem programu. Prijavite se tako, da pošljite svoj življenjepis (največ dve A4 strani), ki vsebuje: pridobljena znanja, delovne in druge izkušnje ter kontaktne podatke. Obvezna priloga življenjepisu je tudi motivacijsko pismo, v katerem na kratko (do 400 besed) opišete, zakaj ste najprimernejši kandidat za štipendijo in zakaj si želite sodelovati v Vodstvenem inkubatorju.

Zadnji rok za oddajo prijave za štipendiste je 20. februar 2010 do 23.59! Če pa rok za štipendijo zamudite in bi se nam kljub temu radi pridružili, je odprt tudi rok za splošne prijave do 17. marca 2010.

Prijave pošljite na info@vodstveni-inkubator.si.

Več informacij najdete na www.vodstveni-inkubator.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

DJ Jazzy Jeff

Podarjamo 3x1 vstopnico za nastop DJ Jazzy Jeffa v Cirkusu! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "V kateri znani televizijski nanizanki je nastopal DJ Jazzy Jeff?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Bruc 2014

Podeljujemo 4x1 vstopnico za letošnji Bruc 2014 na Gospodarskem razstavišču. Spodaj izpolni svoje podatke ter odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Katera je tvoja najbolj izvirna bruc zaobljuba?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

FFC 14

Podarjamo 2x1 vstopnico za Final Fight Championship 2014! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 slovenske borce, ki bodo nastopili na FFC14"


Spremeni besedo.