Vodstveni inkubator poklanja 3 štipendije

Kot smo že objavili v Ljubljano prihaja Vodstveni Inkubator Pomlad 2010, ki se bo začel že 19. marca 2010.

Dvodnevne delavnice bodo potekale v 4 modulih, in sicer enkrat mesečno, z začetkom v marcu in nadaljevanjem v aprilu, maju in juniju. Vsak modul se bo izvajal ob petkih in sobotah, kar pomeni, da boste imeli še vedno dovolj čas za delo ali študij. Poleg delavnic boste udeleženci Vodstvenega inkubatorja z ustvarjenimi timi in mentorji sodelovali v spletni skupnosti “VI-rtualni inkubator”, kjer boste skupaj načrtovali, izvajali in ocenjevali zastavljene projekte. Izobraževanje bo obsegalo teoretične osnove s področja uspešnega vodenja, projektnega in timskega dela ter komunikacije. Podprto pa bo s praktičnimi primeri, vajami, projektnim delom in e-učenjem. 

Vodstveni inkubator tudi letošnje leto POKLANJA 3 POLNE ŠTIPENDIJE v višini 690,00 € za udeležbo v spomladanskem programu. Prijavite se tako, da pošljite svoj življenjepis (največ dve A4 strani), ki vsebuje: pridobljena znanja, delovne in druge izkušnje ter kontaktne podatke. Obvezna priloga življenjepisu je tudi motivacijsko pismo, v katerem na kratko (do 400 besed) opišete, zakaj ste najprimernejši kandidat za štipendijo in zakaj si želite sodelovati v Vodstvenem inkubatorju.

Zadnji rok za oddajo prijave za štipendiste je 20. februar 2010 do 23.59! Če pa rok za štipendijo zamudite in bi se nam kljub temu radi pridružili, je odprt tudi rok za splošne prijave do 17. marca 2010.

Prijave pošljite na info@vodstveni-inkubator.si.

Več informacij najdete na www.vodstveni-inkubator.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Chuckie

Podarjamo 2x2 vstopnici za nastop letečega Holandca Chuckie-ja v Byblosu! Spodaj izpolni svoje podatke ter v polje za odgovor dopiši ime in priimek osebe, ki bi se ti pridružila na dogodku.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Richie Hawtin

Podarjamo brezplačno vstopnico za Summer Gathering z Richie Hawtinom v Ambasadi Gavioli. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenuje založba Richie Hawtina?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Barrakud festival 2014

Podarjamo 2x1 brezplačno vstopnico za Barrakud festival v Zrćah! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi "Naštej vsaj 2 DJ-a, ki bosta nastopila na letošnjem Barrakud festivalu".


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Sonus festival 2014

Podarjamo 2x1 brezplačno vstopnico za Sonus Festival v Zrćah! Izpolni spodaj svoje podatke, v polje za odgovor pa prilepi povezavo do svoje najbolj nore fotke, ki jo pred tem lahko naložiš na spletni strani www.shrani.si! 2 najbolj izvirna udeleženca bomo nagradili z brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.