Slovenstvo

Družina, vera, država, kot edini smoter; trije podporni stebri vsega, čemur lahko rečemo "Slovenstvo", kot primer "dobrosti same na sebi" ? Domoljubje, ta "ljubka fasada" premetenih nacionalistov, ki nas s  svojimi "danajskimi darovi" želijo prepričati v preroštvo in metafizično podstat svojih "prepričanj", kot zveličavne vrednote – smo mar pod debelo plastjo vseh demagoških parol in klubaško strastjo, s katero smo pripravljeni braniti domnevno izvorno "slovenske vrednote", sploh še ljudje?!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Muff

Podarjamo 2x1 vstopnico za 3. obletnico kluba Cirkus in nastop skupine Muff! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Naštej vsaj 3 komade skupine Muff"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

DJ Jazzy Jeff

Podarjamo 3x1 vstopnico za nastop DJ Jazzy Jeffa v Cirkusu! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "V kateri znani televizijski nanizanki je nastopal DJ Jazzy Jeff?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Bruc 2014

Podeljujemo 4x1 vstopnico za letošnji Bruc 2014 na Gospodarskem razstavišču. Spodaj izpolni svoje podatke ter odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Katera je tvoja najbolj izvirna bruc zaobljuba?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

FFC 14

Podarjamo 2x1 vstopnico za Final Fight Championship 2014! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 slovenske borce, ki bodo nastopili na FFC14"


Spremeni besedo.