Slovenstvo

Družina, vera, država, kot edini smoter; trije podporni stebri vsega, čemur lahko rečemo "Slovenstvo", kot primer "dobrosti same na sebi" ? Domoljubje, ta "ljubka fasada" premetenih nacionalistov, ki nas s  svojimi "danajskimi darovi" želijo prepričati v preroštvo in metafizično podstat svojih "prepričanj", kot zveličavne vrednote – smo mar pod debelo plastjo vseh demagoških parol in klubaško strastjo, s katero smo pripravljeni braniti domnevno izvorno "slovenske vrednote", sploh še ljudje?!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Urbano dejanje

Podarjamo 1x tedensko vstopnico za prvo edicijo festivala Urbano dejanje. Vse kar moraš storiti je to, da spodaj vpišeš svoje kontaktne podatke in v polju za odgovor našteješ tri izvajalce, ki bodo nastopili na omenjenem festivalu.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Schengenfest 2015

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Schengenfest 2015! Vse kar moraš storiti je to, da spodaj vpišeš svoje podatke, v polje za odgovor pa ime in priimek osebe, ki bi jo peljal/a s seboj in razlog - zakaj ravno njega/njo?


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fatboy Slim

Podarjamo 2x1 vstopnico za nastop Fatboy Slima v Ambasadi Gavioli! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje je bila najbolj nora lokacija, kjer si prespal/a po prežurani noči v Ambasadi Gavioli?". Nagradna igra se zaključi 17.7.2015, nagrajenca pa bosta o prevzemu vstopnice obveščena po emailu.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Severina & Maestro

Podarjamo 2x2 vstopnici za veliki poletni koncert, na katerem bodo nastopili Severina in Maestro! Izpolni spodaj svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi "Za kateri hrvaški nogometni klub navija Severina?"


Spremeni besedo.