Slovenstvo

Družina, vera, država, kot edini smoter; trije podporni stebri vsega, čemur lahko rečemo "Slovenstvo", kot primer "dobrosti same na sebi" ? Domoljubje, ta "ljubka fasada" premetenih nacionalistov, ki nas s  svojimi "danajskimi darovi" želijo prepričati v preroštvo in metafizično podstat svojih "prepričanj", kot zveličavne vrednote – smo mar pod debelo plastjo vseh demagoških parol in klubaško strastjo, s katero smo pripravljeni braniti domnevno izvorno "slovenske vrednote", sploh še ljudje?!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halamoye Dance festival

Podarjamo 2x2 vstopnici za novi plesno elektronski festival na eni najbolj idiličnih lokacij v Sloveniji! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a s seboj!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Exit 2016

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Exit festival 2016! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: Kdo je avtor himne letošnjega evropskega prvenstva v nogometu, ki bo nastopil tudi na Exitu?


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2016

Podarjamo 3x1 vstopnico za Ultra Europe 2016 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Na štadionu katerega nogometnega kluba se bo tudi letos odvijal festival Ultra Europe?"


Spremeni besedo.