Slovenstvo

Družina, vera, država, kot edini smoter; trije podporni stebri vsega, čemur lahko rečemo "Slovenstvo", kot primer "dobrosti same na sebi" ? Domoljubje, ta "ljubka fasada" premetenih nacionalistov, ki nas s  svojimi "danajskimi darovi" želijo prepričati v preroštvo in metafizično podstat svojih "prepričanj", kot zveličavne vrednote – smo mar pod debelo plastjo vseh demagoških parol in klubaško strastjo, s katero smo pripravljeni braniti domnevno izvorno "slovenske vrednote", sploh še ljudje?!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Chuckie

Podarjamo 2x2 vstopnici za nastop letečega Holandca Chuckie-ja v Byblosu! Spodaj izpolni svoje podatke ter v polje za odgovor dopiši ime in priimek osebe, ki bi se ti pridružila na dogodku.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Richie Hawtin

Podarjamo brezplačno vstopnico za Summer Gathering z Richie Hawtinom v Ambasadi Gavioli. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenuje založba Richie Hawtina?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Barrakud festival 2014

Podarjamo 2x1 brezplačno vstopnico za Barrakud festival v Zrćah! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi "Naštej vsaj 2 DJ-a, ki bosta nastopila na letošnjem Barrakud festivalu".


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Sonus festival 2014

Podarjamo 2x1 brezplačno vstopnico za Sonus Festival v Zrćah! Izpolni spodaj svoje podatke, v polje za odgovor pa prilepi povezavo do svoje najbolj nore fotke, ki jo pred tem lahko naložiš na spletni strani www.shrani.si! 2 najbolj izvirna udeleženca bomo nagradili z brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.