O portalu Kdo smo? Marketing Š točke Zapiski Dodaj med priljubljene Kontakt Igre

Pomoč pogostih vprašanj   Išči   Seznam članov   Skupine uporabnikov   Registriraj se 
 Tvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočil   Prijava
subvencija za bivanje pri zasebnikih

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum -> ŠTUDENTARIJA
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Deika

Š točke: 0
Kraj: GR - Prtoro?

Fakulteta: Filo faks
PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 28 Julij 2008 @ 21:16    Naslov sporočila: subvencija za bivanje pri zasebnikih Odgovori s citatom

Ojla Smeh

Kako ste kaj?
mene pa nekaj zanima...prej sem bila študentka v LJ, torej pod UL, zdaj pa sem se prepisala v KP in sem tako pod UP.

V LJ sem živela v študentu, zdaj pa bi rada dala prošnjo za subvencijo in me zanima, če moram dat prošnjo kot da zaprošam na NOVO, ali kot da podaljčujem...če mogoče kdo ve.

Saj, meni je bolj logično, da dam kot da zaprošam 1., ampak...me zanima, če ma kdo slučajno izkušnje s tem Smeh

Uživajte Smeh in lp iz sončnega Kopra ;)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
IsKrIcA

Š točke: 106
Kraj: Ljubljana

Fakulteta: Ekonomska fakulteta
PrispevekObjavljeno: Sreda 30 Julij 2008 @ 11:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

O kdo se je javu Zelo srecen

Kar se tiče tega pa ne bi vedla, mogoče najboljš da se obrneš na kakšne posrednike študentskih sob - bodo najbrž vedl kaj pa kako.
Čeprov tud men je logično da zaprošaš prvič, ker si na drugi univerzi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum -> ŠTUDENTARIJA Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Obiščite študentarijo na
YOU TUBEFACEBOOKMYSPACE
2005-2008 © Studentarija.net | Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Na vrh

Iskanje: