O portalu Kdo smo? Marketing Š točke Zapiski Dodaj med priljubljene Kontakt Igre

Pomoč pogostih vprašanj   Išči   Seznam članov   Skupine uporabnikov   Registriraj se 
 Tvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočil   Prijava
Poletne avanture in...
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum -> ŽGEČKLJIVO...
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Moje poletne avanture se končajo
Â?alostno, ponavadi zgubim stike
33%
 33%  [ 11 ]
zanimivo, ostanemo v kontaktih
24%
 24%  [ 8 ]
nikoli nisem sexal poleti :(
42%
 42%  [ 14 ]
Skupaj glasov : 33

Avtor Sporočilo
Legija

Š točke: 0

PrispevekObjavljeno: Četrtek 07 Avgust 2008 @ 7:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Je blo kr produktivno poletje kar se tega tiče zaenkrat hehe. Se je med avanturcami sicer porodila še ena romanca, ampak je žal razdalja kar precejšna(Slovenija-Makedonija), zato bomo še mal počakal kaj nam poletje še prinese Mezik
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Ibby

PrispevekObjavljeno: Petek 31 Oktober 2008 @ 19:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

IsKrIcA je napisal/a:
Ah ker negativizem, poletja še zdaleč ni konec ti pa tkole
Poletje se je končalo, in edino kar se mi je zgodilo je razočaranje z eno punco. Me je imela malo za norca. Zalosten
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sunshine

PrispevekObjavljeno: Petek 31 Oktober 2008 @ 20:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ibby je napisal/a:
IsKrIcA je napisal/a:
Poletje se je končalo, in edino kar se mi je zgodilo je razočaranje z eno punco. Me je imela malo za norca. Zalosten

Nič novega torej na tem področju.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Haselnuss

Š točke: 6
Kraj: Gdynia, Poland

PrispevekObjavljeno: Sobota 01 November 2008 @ 0:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ibby je napisal/a:
IsKrIcA je napisal/a:

očitno si že lahka tarča...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Ibby

PrispevekObjavljeno: Sobota 01 November 2008 @ 14:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Haselnuss je napisal/a:
očitno si že lahka tarča...
Oz. ima ta ženska probleme sama s sabo.
Nazaj na vrh
Ibby

PrispevekObjavljeno: Četrtek 28 Januar 2010 @ 20:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po naključju sem spoznal njeno sošolko, od katere sem izvedel, da tista, s katero sem imel opravka, nima vsega pošlihtano v glavi, ter da naj bom vesel, da z njo ni bilo nič. Poleg tega mi pa še napiše mail z naslovom "prasec", ker sem jo odpisal. Seveda, ona je uboga reva, ker se poigrava in daje mešane signale, jaz sem pa prasec, ker nočem biti njen dvorni norček, ki bi jo kratkočasil preko msnja, kadar bi njej bilo dolgčas. Zavija
Nazaj na vrh
miss_nina

Fakulteta: FU
PrispevekObjavljeno: Petek 29 Januar 2010 @ 10:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ooo fak kake probleme mate vi
Nazaj na vrh
Vagabond

Kraj: Wien (Dunaj), .at

PrispevekObjavljeno: Petek 29 Januar 2010 @ 10:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tu je mnozina povsem neprimerna. Kolega je en sam in ima take probleme ze odkar pisuni tu. Meni osebno se samo se zeha, ko to berem. Smeh
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
miss_nina

Fakulteta: FU
PrispevekObjavljeno: Torek 02 Februar 2010 @ 13:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

se globoko opravičujem, ker sem uporabila množino Smeh ampak tole so res neke fore 15letnika :O
Nazaj na vrh
Manex

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 08 Februar 2010 @ 20:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nimam poletnih avantur. Zelo smešno:
Nazaj na vrh
doty

Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Petek 19 Marec 2010 @ 2:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mah, so supr. ni komplikacij, ni unga k neveš kaj je, zavedaš se da se nauš več vidu vrjetn in to je to. enjoy the moment Zvizg Smeh
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum -> ŽGEČKLJIVO... Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5
Stran 5 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Obiščite študentarijo na
YOU TUBEFACEBOOKMYSPACE
2005-2008 © Studentarija.net | Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Na vrh

Iskanje: