O portalu Kdo smo? Marketing Š točke Zapiski Dodaj med priljubljene Kontakt Igre

Pomoč pogostih vprašanj   Išči   Seznam članov   Skupine uporabnikov   Registriraj se 
 Tvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočil   Prijava
Rabim vaša mnenja pri eni raziskavi

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum -> ŠTUDENTARIJA
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
boom

Š točke: 0
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Četrtek 04 Februar 2010 @ 18:50    Naslov sporočila: Rabim vaša mnenja pri eni raziskavi Odgovori s citatom

Za predmet Mednarodna trgovina delam eno seminarsko, in odločil sem se dodat tudi eno raziskavo s področja predmeta, ki ga opravljam. In sicer me zanima predvsem kaj pogrešate na slovenskem tržišču? Kaj bi npr. kupili pa se pri nas ne dobi in ste mogoče že kje zasledili.

Lahko kdo pove kaj osebno pogreša, lahko pa nasplošno v kateri stroki primankuje ponudbe.

Hvala vsem za mnenja Smeh
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
TorcidaST

Š točke: 1490

Fakulteta: Nobena vec
PrispevekObjavljeno: Četrtek 04 Februar 2010 @ 19:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pomoje bo najlažje če kar anketo narediš - http://www.studentarija.net/portal/ankete.php

Prvo pa mi na pamet pade uradni zastopnik za iPhone, IKEA in Macy's
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
boom

Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Četrtek 04 Februar 2010 @ 20:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

verjetno bo mal težko glede ankete, ker vsak verjetno gleda po svoje na to, kaj njemu osebno recimo primankuje ali kaj pogreša na našem tržišču. Smeh Upam, da ni nič narobe, če bi tema ostala kakšen teden, potem bo že čas, da naredim zaključek Smeh
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
TorcidaST

Š točke: 1490

Fakulteta: Nobena vec
PrispevekObjavljeno: Četrtek 04 Februar 2010 @ 21:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No sej ni panike, samo ne vem kakšen bo odziv. V anketi pa lahko tut pustiš prazne prostorčke, pa naj ljudje poljubno naštevajo Mezik
Nazaj na vrh
cbelca

Kraj: podpohorski travniki

Fakulteta: FA
PrispevekObjavljeno: Petek 05 Februar 2010 @ 0:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hm to je danes ful tezko specificirat.
Ker cesar ne dobis v ponudbi v klasicnih trgovinah (kdo se sploh hodi tja???), dobis v miljon spletnih trgovinah. Dostava tudi ni vec tak poblem, predvsem zato ker nas stejejo v evropo. Lih predvcerajsnjem sem sla po dolgih letih v BTC in sem prav razmisljala, kako dolgo bo to se slo in funkcioniralo.....oziroma ali bodo ljudje to se rabili?????

Drugace pa...IKEA....ceprav so v razumnem radiusu za mejo kar 3. Trgovina z Dr. Martens cevlji, ceprav jih v zelo malih kolicinah dobavlja tudi znana trgovina na T.... Zelo smešno: , perilo victoria s secret (dobavljivo na netu), razne knjige znanih tujih zalozb, ki se pri nas se vedno pojavljao v majhnih kolicinah (gustavo gilli editorial, a+t, Phaidon,...) ampak so tudi dobavljive na netu,....

HM.....itaq lahko vse kupis kar na netu....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
IsKrIcA

Š točke: 106
Kraj: Ljubljana

Fakulteta: Ekonomska fakulteta
PrispevekObjavljeno: Sobota 06 Februar 2010 @ 14:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Victorias Secret...pač jaz ne bi spodnjega perila prek neta kupovala, pa kolikor vem je tud dostava precej draga oz. poštnina. Isto velja za knjige, knjige so že poceni na netu samo poštnina je draga.

Tudi slučajno pa ne pogrešam raznih Starbucks in podobnih verig..I am just not a fan Zelo srecen
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum -> ŠTUDENTARIJA Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Obiščite študentarijo na
YOU TUBEFACEBOOKMYSPACE
2005-2008 © Studentarija.net | Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Na vrh

Iskanje: