| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
boom

|
Objavljeno: Četrtek 04 Februar 2010 @ 18:50 Naslov sporočila: Rabim vaša mnenja pri eni raziskavi |
|
|
Za predmet Mednarodna trgovina delam eno seminarsko, in odločil sem se dodat tudi eno raziskavo s področja predmeta, ki ga opravljam. In sicer me zanima predvsem kaj pogrešate na slovenskem tržišču? Kaj bi npr. kupili pa se pri nas ne dobi in ste mogoče že kje zasledili.
Lahko kdo pove kaj osebno pogreša, lahko pa nasplošno v kateri stroki primankuje ponudbe.
Hvala vsem za mnenja  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TorcidaST

Fakulteta: Nobena vec
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
boom

|
Objavljeno: Četrtek 04 Februar 2010 @ 20:01 Naslov sporočila: |
|
|
verjetno bo mal težko glede ankete, ker vsak verjetno gleda po svoje na to, kaj njemu osebno recimo primankuje ali kaj pogreša na našem tržišču. Upam, da ni nič narobe, če bi tema ostala kakšen teden, potem bo že čas, da naredim zaključek  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TorcidaST

Fakulteta: Nobena vec
|
Objavljeno: Četrtek 04 Februar 2010 @ 21:21 Naslov sporočila: |
|
|
No sej ni panike, samo ne vem kakšen bo odziv. V anketi pa lahko tut pustiš prazne prostorčke, pa naj ljudje poljubno naštevajo  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
cbelca

Fakulteta: FA
|
Objavljeno: Petek 05 Februar 2010 @ 0:30 Naslov sporočila: |
|
|
Hm to je danes ful tezko specificirat.
Ker cesar ne dobis v ponudbi v klasicnih trgovinah (kdo se sploh hodi tja???), dobis v miljon spletnih trgovinah. Dostava tudi ni vec tak poblem, predvsem zato ker nas stejejo v evropo. Lih predvcerajsnjem sem sla po dolgih letih v BTC in sem prav razmisljala, kako dolgo bo to se slo in funkcioniralo.....oziroma ali bodo ljudje to se rabili?????
Drugace pa...IKEA....ceprav so v razumnem radiusu za mejo kar 3. Trgovina z Dr. Martens cevlji, ceprav jih v zelo malih kolicinah dobavlja tudi znana trgovina na T.... , perilo victoria s secret (dobavljivo na netu), razne knjige znanih tujih zalozb, ki se pri nas se vedno pojavljao v majhnih kolicinah (gustavo gilli editorial, a+t, Phaidon,...) ampak so tudi dobavljive na netu,....
HM.....itaq lahko vse kupis kar na netu.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
IsKrIcA

Fakulteta: Ekonomska fakulteta
|
Objavljeno: Sobota 06 Februar 2010 @ 14:53 Naslov sporočila: |
|
|
Victorias Secret...pač jaz ne bi spodnjega perila prek neta kupovala, pa kolikor vem je tud dostava precej draga oz. poštnina. Isto velja za knjige, knjige so že poceni na netu samo poštnina je draga.
Tudi slučajno pa ne pogrešam raznih Starbucks in podobnih verig..I am just not a fan  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|