O portalu Kdo smo? Marketing Š točke Zapiski Dodaj med priljubljene Kontakt Igre

Pomoč pogostih vprašanj   Išči   Seznam članov   Skupine uporabnikov   Registriraj se 
 Tvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočil   Prijava
Vse kar ste želeli vprašati o kompih...
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 24, 25, 26

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum -> RAČUNALNIŠTVO IN ELEKTRONIKA
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Tody

Š točke: 63
Kraj: Vrhnika

Fakulteta: Ekonomska fakulteta
PrispevekObjavljeno: Četrtek 04 Februar 2010 @ 10:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za HD filme rabiš vrjetno kodek H264 oz vzameš vse Smeh

http://www.free-codecs.com/dow.....c_pack.htm

Zna bit da bo potem tudi youtube delal bolje Smeh
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
TorcidaST

Š točke: 1490

Fakulteta: Nobena vec
PrispevekObjavljeno: Četrtek 04 Februar 2010 @ 15:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ni fora v kodekih, pol sploh ne bi delal, pr men pa samo šteka, pač po parih sekundah začne zvok zaostajat, podnapisi prehitevat, slika ne teče gladko itd. Mam naložene nove kodeke in najnovejše gonilnike za grafično (ki je sicer slaba in od nje ne pričakujem čudežev, ampak še pred 2 dnevi pred formatom sem lahko normalno gledal 720p filme).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Haselnuss

Š točke: 6
Kraj: Gdynia, Poland

PrispevekObjavljeno: Sobota 27 Marec 2010 @ 16:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kupujem zunanji disk in imam zeljo po kar veliki zadevi 500GB. Koliko so kaj cene v Sloveniji? Je kaksna informacija iz prve roke?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
TorcidaST

Š točke: 1490

Fakulteta: Nobena vec
PrispevekObjavljeno: Sobota 27 Marec 2010 @ 17:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jst sm pred kakšnim letom kupu kr WD 1TB, mislm da sm dal manj kot 100eur zanga... poglej na ceneje.si za cene v Sloveniji, samo je res dost poceni
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
cbelca

Š točke: 0
Kraj: podpohorski travniki

Fakulteta: FA
PrispevekObjavljeno: Sobota 27 Marec 2010 @ 21:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uf 500 gb je sedaj vrjetno kr dost pod 100. Zdj je 1,5 tera tam okol 110 eur.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Haselnuss

Š točke: 6
Kraj: Gdynia, Poland

PrispevekObjavljeno: Sobota 27 Marec 2010 @ 23:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

WTF is tera?
jao, kje so časi C64?

sem se odloču in sem nabavil pol 500GB cca 60€, tko da vidm da so cene teh zadev kr podobne.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
cbelca

Kraj: podpohorski travniki

Fakulteta: FA
PrispevekObjavljeno: Sobota 27 Marec 2010 @ 23:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tera disk Zelo smešno: Zelo smešno: Zelo smešno:
HASI kje si ti obstal........no no C64 je ze dolgo v muzeju Zelo smešno: Zelo smešno:
Nazaj na vrh
Sleeping_Beauty

Š točke: 162
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 05 April 2010 @ 14:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moj laptop se je odloču da bo nehal delat in sem sedaj, na vrat na nos, v lovu za novi računalnikom.
Ima kdo kakšne predloge oz pripombe katerega se mi splača kupiti?
Nisem ravno zahteven uporabnik za laptop, trenutno rabim toliko da lahko brskam po netu, da lahko urejam dokumente (word, excell,..) muske in igrc ne mislim imeti na računalniku, bi bilo pa fajn, da mi ne bi štekal vsakič ko delam več kot dve stvari hkrati.

bom vesela vsakih predlogov. Smeh
Nazaj na vrh
Vagabond

Kraj: Wien (Dunaj), .at

PrispevekObjavljeno: Torek 06 April 2010 @ 9:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozabila si nam povedati kako prenosen naj bo. Ali isces nekaj z velikim ekranom, nekaj lahkega, nekaj, kar ima celo tipkovnico ali kaj povsem tretjega?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Sleeping_Beauty

Š točke: 162
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Torek 06 April 2010 @ 14:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trenutno oz. do sedaj sem imela HP -jevga in sem bila zelo zadovoljna.
Razmišljala sem o netbooku,ampak računalnika ne bom kupovala le za pol leta.
Najbolj pomembno mi je da je lahek in s tem posledično res prenosen. Velikost iščem cca A4 format, manjšega bi še, večjega pa raje ne.

Vem kompliciram zaradi malenkosti, ampak ker je na vrat na nos, nimam niti pojma kaj je na tržišču, oz kaj se mi splača kupit.
Nazaj na vrh
Vagabond

Kraj: Wien (Dunaj), .at

PrispevekObjavljeno: Torek 06 April 2010 @ 15:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pomoje je potem pametno, da si ogledas kaksnega 12 incnika. Tu je dobra stran, kjer je nekdo napravil primerjavo najboljsih modelov:

http://www.netbooklive.net/bes.....ment-2839/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Forum -> RAČUNALNIŠTVO IN ELEKTRONIKA Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 24, 25, 26
Stran 26 od 26

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Obiščite študentarijo na
YOU TUBEFACEBOOKMYSPACE
2005-2008 © Studentarija.net | Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Na vrh

Iskanje: